Τους ανθρώπους που στηρίζουν και φέτος τη μεγάλη του προσπάθεια στην Α2 Εθνική κατηγορία, τους χορηγούς του δηλαδή, παρουσίασε σήμερα σε αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας.
Εκδήλωση στην οποία εκτός των διοικούντων, της τεχνικής ηγεσίας, των παικτών της ομάδας, βρέθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Ντούγκος αλλά και ο γενικός αρχηγός των Εθνικών μας ομάδων κ. Νικάκης.
Ο πρόεδρος του Ερμή Αγιάς-Λάρισας κ. Θεόδωρος Ριζούλης στην τοποθέτησή του ευχαρίστησε τους χορηγούς, τους οποίους χαρακτήρισε το «αίμα» της ομάδας με το οποίο και κινείται ο σύλλογος, αναφέρθηκε στη μεγάλη απόφαση που λήφθηκε το καλοκαίρι για να αγωνιστεί ο Ερμής στο κλειστό της Νεάπολης και ζήτησε από τους φιλάθλους να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, «αγκαλιάζοντας» την ομάδα και στηρίζοντάς την στον φετινό «μαραθώνιο» της Α2 εθνικής κατηγορίας.
Από την πλευρά των παικτών ο Θοδωρής Τσιλούλης επισήμανε ότι είναι σημαντικό για τους παίκτες να σκέφτονται μόνο το μπάσκετ και τίποτα άλλο, στάθηκε κι αυτός στην απόφαση να αγωνιστεί ο Ερμής στη Λάρισα, ζητώντας τη στήριξη των φιλάθλων, τονίζοντας ότι οι παίκτες από την πλευρά τους θα δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους σε κάθε παιχνίδι.

Πρώτη ημέρα στη Λάρισα για το νέο τεχνικό της ομάδας τον κ. Γιώργο Σκαραφίγκα που από την πλευρά του υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις αφού σημαίνει ότι υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν τον αθλητισμό, ενώ αναφερόμενος στον στόχο του Ερμή τόνισε ότι πρέπει καθημερινά να είναι ευχαριστημένοι με το μπάσκετ και να κατακτήσει η ομάδα μία θέση ψηλότερα από πέρυσι, ενώ αφήνοντας... υπονοούμενα είπε «για τον δεύτερο στόχο δεν θα σας πω...»
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος της Arysta, βασικού χορηγού του Ερμή, κ. Παπασωτηρίου τονίζοντας ότι ο Ερμής παρουσιάζει μία τρομερή εξέλιξη την τελευταία εξαετία και είναι χαρούμενος που βρίσκεται στην οικογένειά του, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι «έβλεπα ένα αφιέρωμα για την Κύμη πριν λίγες ημέρες και αναρωτήθηκα, γιατί να μην είμαστε και εμείς στη θέση αυτή;».
Είδηση από το στόμα του προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Γιαννακόπουλου, ο οποίος αποκάλυψε ότι στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο θα φέρει πρόταση για να «κουμπώσει» συνεργασία με τον Ερμή, αναφορικά με το πρόγραμμα των 50 χιλιομέτρων, ένα πρόγραμμα το οποίο έχει ως στόχο οι Λαρισαίοι καταναλωτές να καταναλώνουν προϊόντα του τόπου τους.
Τέλος ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Ντούγκος στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που βλέπει στον Ερμή, τονίζοντας ότι είναι πολύ χαρούμενος, γιατί του θυμίζει την Ολύμπια πριν από χρόνια.