Ανακατατάξεις στην διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ. Το πρωί της Παρασκευής ανακοίνωσε ξαφνικά την παραίτησή του από την προεδρία του Ερασιτέχνη ο Νίκος Κυριακού. Στη λιτή δήλωση που εξέδωσε για την απόφασή του, την αποδίδει σε "διαφορά απόψεων με σημαντική πλειοψηφία του ΔΣ".

"Πιστός στην άποψη μου, ότι ο πρόεδρος ενός Διοικητικού Συμβουλίου πρέπει να εκφράζει την πλειοψηφία αυτού, και με δεδομένη την διαφορά απόψεων μεταξύ εμού και μιας σημαντικής πλειοψηφίας του Συμβουλίου, είμαι υποχρεωμένος να υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του προέδρου", σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Η αντίδραση της ΠΑΕ

Λίγες ώρες μετά, η ΠΑΕ ΑΕΛ τοποθετήθηκε με ανακοίνωση για την παραίτηση. 

Σύμφωνα με αυτή, ο Αλέξης Κούγιας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Νίκο Κυριακού και σημειώνει πως οι λόγοι της παραίτησης είναι "πολύ σοβαροί". Η ΠΑΕ προανήγγειλε νέα δήλωση για τις εξελίξεις, αλλά μετά τον αγώνα της Δευτέρας με τη Λαμία.

"Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε την παραίτηση του Προέδρου του ερασιτεχνικού σωματείου της ΑΕΛ κ. Κυριακού. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας επικοινώνησε προσωπικά με τον παραιτηθέντα Πρόεδρο και πληροφορήθηκε επακριβώς για τους λόγους της παραιτήσεώς του. Οι λόγοι της παραιτήσεώς του αξιολογούνται από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ ως πολύ σοβαροί, αλλά λόγω της κρισιμότητητος του αγώνα της Δευτέρας στη Λαμία, δεν θα γίνει σήμερα καμία τοποθέτηση από πλευράς ΠΑΕ επί του συγκεκριμένου θέματος. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα τοποθετηθεί επίσημα μετά από τον αγώνα με την ΠΑΕ Λαμία", επισημαίνει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ.