Την απόκτηση του 29χρονου κεντρικού αμυντικού, ανακοίνωσαν οι «βυσσινί», καθώς ο έμπειρος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που προέρχεται από την Ράντνικ Σουρντούλιτσα, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν ο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με τους Λαρισαίους.
Η ανακοίνωση
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα 2,5 χρόνια του Σέρβου στόπερ Αλεξάνταρ Γκόικοβιτς.
Ο Αλεξάνταρ Γκόικοβιτς μέχρι και σήμερα ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας Ράντνικ Σουρντούλιτσα, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν πριν μεταγραφεί στην ΑΕΛ ο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος ήταν και αρχηγός της.
Ο Αλεξάνταρ Γκόικοβιτς είναι αριστεροπόδαρο στόπερ με κύριο χαρακτηριστικό του την ταχύτητα και το πολύ δυναμικό του παιχνίδι και τα τελευταία 12 χρόνια έχει 288 συμμετοχές στην Ά εθνική της Σερβίας.
Είναι 29 χρονών, παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.
Βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και από αύριο συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, υπό τις οδηγίες του Ηλία Φυντάνη και των συνεργατών του.
Η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του Γκόικοβιτς και όλων των παικτών που ενσωματώθηκαν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και όταν αυτές ολοκληρωθούν θα ανακοινωθεί με νεότερο δελτίο τύπου.

sport-fm.gr