Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 06 Αυγούστου 2017, το διήμερο OPEN Beach-Racket, που διοργάνωσε το LARGO -under the sun- στο Στόμιο Λάρισας, υπό την αιγίδα του Δήμου Αγιάς και με την υποστήριξη του  Αθλητικού Ομίλου Ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ. Λάρισας).

Στο OPEN υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση αθλητών και αθλητριών από την Καβάλα, Κατερίνη, Λάρισα, καθώς και ανεξάρτητοι από διάφορες περιοχές Καρδίτσας, Λιτόχωρου, Στομίου κ.α.

Οι μικροί «παίκτες» πρόσφεραν ένα πολύ όμορφο και ευχάριστο θέαμα. Σκοπός σε αυτή την ηλικία είναι, τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι να αγαπήσουν τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το Beach-Racket, έτσι ώστε μεγαλώνοντας να είναι υγιείς τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Μετά τη λήξη των αγώνων πραγματοποιήθηκε απονομή μεταλλίων στους αθλητές και αθλήτριες, βάση αγωνιστικής βαθμολογίας ομαδικής κατάταξης, για  τις παρακάτω κατηγορίες .

 

Μικτές Δυάδες

1η Θέση: Κεκετζή Χ.- Κωστόπουλος Κ.

2η Θέση: Μπουφίκου - Τσιανάβας Δ. (παίδες) 

3η Θέση: Γίτση - Ολύμπιος (παίδες)

Δυάδες Ανδρών-Παίδων

1η Θέση: Ιορδανίδης Α. – Ιωακείμ Ι.

2η Θέση: Ράπτης Α. - Ράπτης Κ.

3η Θέση: Βούλτσιος Κ. – Κωστόπουλος Κ.

Δυάδες Ανδρών-Παίδων

1η Θέση: Ιωακείμ Ι., Βούλτσιος Κ. – Ιορδανίδης Α., Κωστόπουλος Κ.

2η Θέση: Ράπτης Κ., Σιδηρόπουλος-Ράπτης Α., Σιώμος

3η Θέση: Τσιανάβας Δ., Τσιουκανέρης Δ. - Τσιανάβας Μ., Τσιανάβας

Ο Πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. Λάρισας Ευάγγελος Κατσιούλας χαιρέτησε και ευχαρίστησε τον διοργανωτή του OPEN κ. Νικόλαο Δημερά, το Δήμο Αγιάς για την υποστήριξη της διοργάνωσης, καθώς και τους αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος στους αγώνες. 

Επίσης χαιρέτισε τους παρακάτω παρευρισκόμενους εκπροσώπους:

Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Λαρισαίων κ. Μιχάλη Αναστασίου,

Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Αγιάς κ. Αθανάσιο Ολύμπιο,

Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Στομίου κ. Νικόλαο Σαμαρά και

τον κ. Αθανάσιο Αγκιζιώτη επιχειρηματία του Στομίου.

Εκτός από τις απονομές ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων κ. Μιχάλης Αναστασίου και ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αγιάς κ. Αθανάσιος Ολύμπιος, μετέφεραν την πρόθεση της περιφέρειας να συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά τη στήριξή τους στις διοργανώσεις, αλλά και την επιθυμία να παρέχουν δυνατή βοήθεια, προκειμένου να ενδυναμώσουν την ικανότητα του Ομίλου να αναλαμβάνει μεγάλες διοργανώσεις.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε έως αργά το βράδυ με μουσική, φαγητό και ποτό που επιμελήθηκε ο διοργανωτής OPEN.