Με τη συμμετοχή 387 αθλητών και αθλητριών, ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα στη πόλη της Καρδίτσας.
Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με 4 αθλητές, κατακτώντας ένα χρυσό μετάλλιο, ένα ασημένιο και δυο πέμπτες θέσεις.
Αναλυτικότερα, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο ΜΠΑΝΤΡΑΛΕΞΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ στα -48 κιλά εφήβων του 4ου Γενικού Λυκείου Λάρισας, ο οποίος εξασφάλισε το 20% για την εισαγωγή του στα Σ.Ε.Φ.Α.Α. (Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) και 10% για τα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι, το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο ΠΡΑΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στα -51 κιλά (μέλος της Εθνικής ομάδας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ για το 2019) όπου και αυτός εξασφάλισε το 20% για την εισαγωγή του στα Σ.Ε.Φ.Α.Α. (Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) και 8% για τα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι.
Μια ανάσα πριν τα μετάλλια και χάνοντας οριακά τον αγώνα του μεταλλίου, έμειναν οι δυο αθλήτριες του συλλόγου ΦΡΑΓΓΟΥ ΕΥΘΑΛΙΑ και ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, κατακτώντας την 5η θέση.
Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους μαθητές – αθλητές, που για άλλη μια διοργάνωση έδειξαν χαρακτήρα και ήθος. Τέλος, να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους από τα σχολεία τους για την άψογη συνεργασία, ώστε να συμμετάσχουν οι μαθητές στο πρωτάθλημα.
Το πρωτάθλημα διοργανώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και την Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικοί θώρακες και ηλεκτρονικές κάσκες, δεύτερης γενιάς.