Σε ανακοίνωσή της η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ αναφέρεται στο "χρυσό" της χορηγό για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά:

Με ιδιαίτερη χαρά η ΑΕΛ ανακοινώνει πως «Χρυσός Χορηγός» της  Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου για την αγωνιστική περίοδο 2018-19,  είναι οι Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις «ΚΟΥΚΟΣΙΑ», στο πλαίσιο μιας  συμφωνίας που φιλοδοξεί να δώσει νέα πνοή στην δύσκολη προσπάθεια που  καταβάλλεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον χώρο της Α’ Εθνικής!
Με την έναρξη της νέας αυτής συνεργασίας, διοίκηση, προπονητές και  αθλήτριες αισθάνονται δικαίωση για τον αγώνα που κάνουν καθημερινά,  προκειμένου να στείλουν προς την φίλαθλη Λάρισα, αλλά και ευρύτερα στο  κοινό της πόλης, το μήνυμα της υπερηφάνειας που νιώθουν για την  εκπροσώπησή της σε κορυφαίο επίπεδο για την χώρα μας.
Για τον λόγο αυτό, καλούν τον κόσμο της ΑΕΛ και όχι μόνο, να στηρίξει  κι εκείνος απ’ την πλευρά τους κάθε επιχείρηση που φροντίζει να  αναγνωρίζει τις άξιες προσπάθειες στον χώρο του αθλητισμού και να  ανταποδίδει έμπρακτα στην πόλη της το καλύτερο που μπορεί.
Εν προκειμένω, οι Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις «ΚΟΥΚΟΣΙΑ», με έδρα επί  της 28ης Οκτωβρίου 95, παρέχουν ολοκληρωμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες  κάθε είδους (οχημάτων, κατοικίας, επιχειρήσεων, υγείας, αστικής  ευθύνης, ταξιδιωτικής βοήθειας, μεταφορών, συνταξιοδοτικών  προγραμμάτων κ.ά.) και βρίσκονται πάντα δίπλα μας με μια  εξειδικευμένη, έμπειρη και αποτελεσματική ομάδα στελεχών, ενώ  ταυτόχρονα παρέχει πλήθος online προσφορών, ειδικών τιμών και  συνδυαστικών εκπτώσεων, όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κάποιος  επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα koukosia.gr ή καλώντας στο 2410 538853-4!
Το σωματείο της ΑΕΛ και ειδικότερα τα στελέχη της γυναικείας ομάδας  ποδοσφαίρου, ευχαριστούν τις Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις «ΚΟΥΚΟΣΙΑ» και  προσωπικά την κ.Λένα Κουκόσια για την ευαισθησία της και διαβεβαιώνουν  ότι με την συνδρομή της A.n.d. Communication, που στηρίζει από φέτος  την ανάπτυξη και προώθηση των χορηγικών προγραμμάτων της ομάδας, η   συνεργασία αυτή θα δικαιωθεί στο έπακρο και θα μακροημερεύσει.