Δεν άργησε να βρει τον νέο του προπονητή ο Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας. Λίγη ώρα μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Θανάση Μπουλιάκη, ο ΓΣΛ ανακοίνωσε πως νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Στέφανος Πέρκος.

Ο νέος προπονητής θα παρουσιαστεί και θα κάνει τις πρώτες του δηλώσεις την Τρίτη στις 4:30 μμ περίπου, μετά την προπόνηση στο κλειστό της Νεάπολης.

Η ανακοίνωση:

Ο ΓΣΛ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Στέφανο Πέρκο 

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαρισαίων 1928 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Στέφανο Πέρκο.

Ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει την ομάδα μας από αύριο Τρίτη οπότε και θα βρίσκεται στην Λάρισα. Την πρώτη του προπόνηση θα πραγματοποιήσει στις 3 το μεσημέρι στο κλειστό της Νέαπολης όπου θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη του Γυμναστικού.

Ο κ. Πέρκος είναι ακαδημαϊκός γυμναστής στα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων και έχει μια πολύ πλούσια προπονητική καριέρα. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι έχει διατελέσει τεχνικός σε ομάδες της Α1 Εθνικής κατηγορίας (Τρίκαλα, Μακεδονικός) και σε ομάδες της Α2 Εθνικής, όπως ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης και ο Ερμής Λαγκαδά.