Όσο έχει Όγκμποε ελπίζει... Ο 27χρονος επιθετικός ήταν και πάλι για την ΑΕΛ όλα τα λεφτά στο τοπικό ντέρμπι της Τετάρτης (16/2) με τον Απόλλωνα Λάρισας, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ στη νίκη με 2-0 για τη 19η αγωνιστική του 1ου (Βορείου) ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2.

Στο ματς της Φιλιππούπολης το α' ημίχρονο έφυγε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, για να «μιλήσει» ο Όγκμποε στην επανάληψη και ν' ανοίξει το σκορ στο 61' με κεφαλιά.

Τρία λεπτά αργότερα και πριν προλάβουν να συνέλθουν οι «κυανόλευκοι» από το 0-1, ο άσος των «βυσσινί» με σουτ βρήκε ξανά δίχτυα και η ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη με 36 βαθμούς παρέμεινε στο -6 από την πρωτοπόρο Βέροια.

Ο Απόλλων Λάρισας, από την πλευρά του, με 16 βαθμούς βρίσκεται στη 13η θέση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Περράκης του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τον Παπαδόπουλο του Συνδέσμου Μακεδονίας και τον Σπυρόπουλο του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θωμάς Γράφας): Αστράς, Λουκάς, Τιμπουέ, Γιαννίτσης, Καλούσης, Χατζής, Μπαλογιάννης, Νούσιος, Λίταινας, Ζιάκας, Σταματής.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Ομάρ, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Θ. Παπαγεωργίου, Κολομπίνο, Νικολιάς, Γιάκος, Ακούνια, Όγκμποε.

a-sports.gr