Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, καθώς ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Νίκου Κυριακού στην προεδρία.

Με επίσημη ανακοίνωση στο σάιτ της ερασιτεχνικής έγινε γνωστό πως ο αντικαταστάτης του Νίκου Κυριακού στην προεδρία του μητρικού σωματείου θα είναι ο Αντώνης Τσαγκάλης και Αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Χολέβας.

Υπενθυμίζεται πως ο Ν. Κυριακού παραιτήθηκε πριν από λίγες μέρες εξηγώντας με δήλωσή του πως δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων μεταξύ των μελών του ΔΣ και του ίδιου. Τοποθέτηση αναμένεται να κάνει και η ΠΑΕ ΑΕΛ που λίγες πριν εξέδωσε ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας πως θα μιλήσει διεξοδικά για το θέμα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς ο Αλέξης Κούγιας χαρατήρισε «σοβαρούς» τους λόγους της παραίτησης Κυριακού αναβάλλοντας τις τοποθετήσεις πριν τον αγώνα με τη Λαμία ώστε να μην αποπροσανατολιστούν φίλαθλοι και παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της ΑΕΛ με ομόφωνη απόφαση κάνει δεκτή την παραίτηση του κ. Νίκου Κυριακού από τη θέση του Προέδρου και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο Σωματείο από τη θέση αυτή. Τη θέση του καταλαμβάνει ο κ. Αντώνης Τσαγκάλης, επίσης με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., ενώ τη θέση του Αντιπροέδρου καταλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Χολέβας».