Να πάρει και πάλι προβάδισμα στην βαθμολογία της Football League μετά το έδαφος που έχασε θέλει σήμερα η ΑΕΛ υποδεχόμενη τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 18:30. 

Σε ένα AEL FC ARENA που αναμένεται σχεδόν γεμάτο, η ΑΕΛ θέλει μόνο τη νίκη κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο έτσι ώστε να τον περάσει στη βαθμολογία, ελπίζοντας και σε γκέλα της Κέρκυρας που την Κυριακή υποδέχεται τον ΑΟ Τρίκαλα. 

Μόνη απουσία για τους "βυσσινί" στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο ο Βέρτζος που παραμένει τραυματίας εδώ και καιρό. Από την άλλη, ο Κουτσιανικούλης ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και περιλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή, χωρίς να αποκλείεται ακόμα και να αγωνιστεί παρά την αγωνιστική απραξία του.

Αισιοδοξία για τη νίκη επικρατεί και στο στρατόπεδο του Απόλλωνα που έρχεται στη Λάρισα χωρίς απουσίες με στόχο να διατηρήσει το βαθμολογικό προβάδισμα έναντι της ΑΕΛ.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΑΕΛ: Ξενοδόχοβ, Καβουσάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Μονιάκης, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Ρέντζας, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο, Βαρέλα, Πάτο, Κουτσιανικούλης,Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης.

Απόλλων Σμύρνης: Στη 18άδα του Απόλλωνα συμμετέχουν οι: Ταΐρης, Αποστολίδης, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Κονέ, Καμαρά, Μπουντόπουλος, Ψιάνος, Φατιόν, Πιπίνης, Σουνάς, Φομίν, Ρουσάκης, Βάντερσον, Φαρινόλα, Στεργίδης και Τζιώρας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα υπάρχει και τηλεοπτική κάλυψη από τον OTE TV.