Μεγάλο ενδιαφέρον  παρουσιάζουν οι τελευταίες αγωνιστικές στην Α’ ΕΠΣΛ αναφορικά με τις ομάδες που θα παλέψουν για να παραμείνουν στην μεγάλη τοπική κατηγορία. Στο γήπεδο της Νεάπολης ο Ηρακλής Λάρισας θα υποδεχθεί τους Αγίους Αναργύρους, ενώ το Αβέρωφ θα αντιμετωπίσει τον ΠΟΕ.

Ο Δαμασιακός που θέλει πλέον βαθμούς θα υποδεχθεί τον Φαλανιακό. Η Δάφνη Γλαύκης θα μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι στον Αετό Μακρυχωρίου, ενώ το Καλοχώρι θα παίξει κόντρα στην Αστραπή Νέας Πολιτείας.

Ο Σμόλικας έχει να παίξει με την Αστραπή Νέας Πολιτείας που θέλει βαθμούς. Τέλος ο πρωτοπόρος Απόλλων Λάρισας θα υποδεχθεί την Δήμητρα Γιάννουλης, ενώ ο Αχιλλέας Φαρσάλων την Δόξα Βλαχογιαννίου.

Α’ ΕΠΣΛ (31η αγων.)

(Σάββατο 2/4, 16:00)

Αχιλλέας Φ.-Βλαχογιάννι

Καλοχώρι-Νέα Πολιτεία

Δαμασιακός-Φαλανιακός

Χάλκη-Αμπελωνιακός

Απόλλων Λάρισας-Δήμητρα Γιάννουλης

Ηρακλής Λάρισας-Αγ. Ανάργυροι

Αβέρωφ-ΠΟΕ

Σμόλικας-Αμυγδαλέα

Γλαύκη-Μακρυχώρι

Ευχαριστεί την ΕΠΣΛ η ΑΕΛ

Νωρίτερα απ’ ό,τι συνήθως θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο οι αγώνες στην Α’ ΕΠΣΛ, απόφαση που έλαβε η διοίκηση ώστε τα παιχνίδια να λήξουν πριν αρχίσει το ΑΕΛ-Καλλιθέα. Την κίνηση ευχαρίστησε δημόσια η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια για πολλοστή φορά την διοίκηση της ΕΠΣΝΛ και το σύνολο των σωματείων της δύναμής της, για την μετάθεση της ώρας έναρξης των αγώνων του Σαββάτου, προκειμένου όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια του νομού μας να παρακολουθήσει τον αγώνα της αντιπροσωπευτικής της ομάδας με την ΠΑΕ Καλλιθέα. Αποδεικνύεται έτσι, ότι η υπό τον κ. Γρηγορίου διοίκηση της Ένωσης βρίσκεται διαρκώς κοντά στην ΑΕΛ, αποδεχόμενη πάντα το "βυσσινί" αίτημα ποδοσφαιριστών, παραγόντων και φιλάθλων των ερασιτεχνικών μας σωματείων, που ήταν, είναι και θα είναι η ραχοκοκαλιά της ΑΕΛ. Όλοι το Σάββατο στο AEL FC ARENA (6.30 μ.μ.)».