Ακόμα έναν «πονοκέφαλο» έχει ο Σάκης Τσιώλης ενόψει του κρίσιμου αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Παναιτωλικό το προσεχές Σάββατο στο AEL FC ARENA.

Τη Δευτέρα ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις του τραυματία Μασαλέσα, ο οποίος χτύπησε στο ματς με τον Πανιώνιο και τα νέα για την ΑΕΛ δεν είναι ευχάριστα, καθώς επιβεβαιώθηκε το απαισιόδοξο σενάριο. Ο Νοτιοαφρικανός θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 10 μέρες, συνεπώς είναι απίθανο να προλάβει τον αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου, από τον οποίο είναι γνωστό πως θα λείψουν οι Ντοντό και Τικίτο.

Στο μεταξύ,  ο Αναστασόπουλος που έχει συγκεντρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και έχει ποινή μίας αγωνιστικής, θα λείψει τελικά από το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τη μεθεπόμενη αγωνιστική.

Στο μεταξύ ο τεχνικός της ΑΕΛ ήταν στη Λιβαδειά σήμερα, για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Λεβαδειακού με τον Αστέρα Τρίπολης, παιχνίδι που ενδιαφέρει άμεσα την ΑΕΛ, δεδομένου ότι θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Τρίπολης στο AEL FC ARENA για την 26η αγωνιστική, παιχνίδι που ίσως κρίνει πολλά για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι «βυσσινί» θα προπονηθούν σήμερα στα Δένδρα ξεκινώντας την προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου.