Η νίκη ήταν το μοναδικό αποτέλεσμα που ήθελε η ΑΕΛ την Κυριακή το μεσημέρι απέναντι στην Πανσερραϊκή, μετά και τα συνεχόμενα άτυχα  αποτελέσματα. Οι τρεις βαθμοί της νίκης ήτανε το ζητούμενο και ήρθανε με την ΑΕΛ πάντως να πραγματοποιεί και μία σχετικά καλή εμφάνιση.
Ο αγώνας ξεκίνησε με την ΑΕΛ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και  να προσπαθεί να βρει διαδρόμους στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των  φιλοξενουμένων με τον βαρύ αγωνιστικό χώρο να δυσκολεύει τις  προσπάθειες των παικτριών της.

Η εικόνα σε όλο το πρώτο ημίχρονο ήτανε  η ίδια με την ΑΕΛ να έχει την κατοχή και να πιέζει για το γκολ όμως όλες οι προσπάθειες της να σταματούν λίγο έξω από την περιοχή του  αντιπάλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα παρέμεινε η ίδια με την ΑΕΛ όμως να βγάζει ακόμα περισσότερο πάθος και ενέργεια και να καταφέρνει  πλέον να γίνεται απειλητική σε αρκετές περιπτώσεις. Σε μία από αυτές η  Ζντράβκοβιτς βρήκε με υπέροχη μπαλιά την Ακριβούλη στην πλάτη της  άμυνας της Πανσερραϊκής, με τη νεαρή επιθετικό να σημαδεύει σωστά και  να ανοίγει το σκορ για την ΑΕΛ στο 65'.
Μετά το γκολ η ΑΕΛ δεν έριξε καθόλου ρυθμό και συνέχιζε να πιέζει τον αντίπαλο ο οποίος σε ολόκληρο τον αγώνα μπορεί να μην την απείλησε  ούτε μία φορά, όμως δεν μπορούσε να ρισκάρει με το εύθραυστο 1-0 και  μάλιστα ανταμείφθηκε άμεσα από αυτό και λίγα λεπτά μετά και  συγκεκριμένα στο 71' κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της, όταν μετά  σε κοντινή κεφαλιά της Κόντου από εκτέλεση κόρνερ και εξ επαφής  απόκρουση της τερματοφύλακας της Πανσερραϊκής, η Τσούκα βρέθηκε σε  πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και με πολύ ωραίο σουτ έκανε το  2-0. Στην συνέχεια και με τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν  εκατέρωθεν, ο ρυθμός έπεσε αρκετά και έτσι το 2-0 παρέμεινε ως το τέλος.
Αυτήν ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για την ΑΕΛ η οποία ήθελα και να  επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα αλλά και να απομακρυνθεί όσο πιο  γρήγορα γίνεται από τις θέσεις του υποβιβασμού. Παράλληλα σε ακόμα  έναν αγώνα χρησιμοποιήθηκαν αρκετές νεαρές αθλήτριες με την Τσιάρα  Παυλίνα να είναι αυτήν τη φορά εκείνη που πήρε το βάπτισμα του πυρός  στην Α' Εθνική.
Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Αρζουμανίδου, Αρκουλή, Σκοτεινιώτη Γ., Σωτηριάδη,  Παυλοπούλου, Τσούκα, Κόντου, Ζντράβκοβιτς, Σρετένοβιτς, Ακριβούλη,  Νεοφύτου
Αλλαγές: Σπυροπούλου, Σκωτεινιώτη Κ., Τσιάρα, Σιάχου
Στον πάγκο βρέθηκαν: Κατσιάνα, Στυμονιάρη, Καπιτζήκα
Πολύ καλή η διαιτησία της τριπλέτας από τα Τρίκαλα που δεν είχε πολλές  δύσκολες φάσεις να αντιμετωπίσει.
Η ΑΕΛ ευχαριστεί τον κόσμο που για ακόμα μία φορά βρέθηκε στο πλευρό  της ομάδας και ιδιαίτερα τους νεαρούς φιλάθλους που από το πέταλο δεν  σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ομάδας, με τη νίκη να  αφιερώνεται σε αυτούς.
Στην συνέχεια η ΑΕΛ θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την  ομάδα της Γλυφάδας σε μία πολύ δύσκολη έδρα.