Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πήρε η ΑΕΛ νικώντας τον Λεβαδειακό με γκολ του Ναζλίδη στο 95ο λεπτό.

 Ο Ναζλίδης με μία καρφωτή κεφαλιά από τη μικρή περιοχή νίκησε τον Επασί για να δώσει τη νίκη στην ΑΕΛ.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δημιούργησαν αρκετές καλές στιγμές, όμως ήταν απελπιστικά άστοχοι.

Όλα αυτά μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Περόνε επιβεβαίωσε την κλάση του και με μία εξαιρετική σέντρα έδωσε την ευκαιρία στον Ναζλίδη να νικήσει τον Επασί και να δώσει το "τρίποντο" στους γηπεδούχους.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είχαν πιο κλασικές ευκαιρίες για να καταφέρουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς όμως την μία ο Φαβάρο και την άλλη η έγκαιρη αντίδραση του Μπόζοβιτς έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να παραμείνει αυτό το 0-0 μέχρι και το 95'.

Έτσι, η ΑΕΛ έφτασε τους 9 βαθμούς στη Super League μετά από εννιά αγωνιστικές και παράλληλα, έσπασε το αήττητο του Λεβαδειακού.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Γουάλας, Ζίζιτς, Φάρκας, Ρέντζας (54' Μασούρας), Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο (68' Περόνε), Κρίζμαν (81' Γιαννιτσάνης), Ναζλίδης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρη, Μεντί, Λεονάρντο, Τριποτσέρη, Ζοάο Φαβάρο, Ομπιόρα (81' Καλτσάς), Μητρόπουλο, Γιουσούφ, Μπραντάο, Γιακουμάκη.

Με πληροφορίες από sport24.gr