Η ΑΕΛ συνεχίζει τη μάχη της για την άνοδο, καθώς παραμένει σε τροχιά κορυφής στον Α' Όμιλο της Super League 2. Επιβλήθηκε 3-0 εντός έδρας του Ηρακλή, χάρη στα γκολ των Μαυριά, Όγκμποε και Γιάκου.

Ο Μπέρτος με μία βαθιά μπαλιά βρήκε τον Μαυριά, που ήταν μόνος του στην περιοχή, κι εκείνος με μία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά νίκησε τον Παλαβράκη, δίνοντας στο 15' το προβάδισμα στην ΑΕΛ.

Στο 44' οι βυσσινί έχασαν τεράστια ευκαιρία να βάλουν και δεύτερο γκολ. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ηρακλή, η ΑΕΛ βγήκε στην αντεπίθεση στο 44' με τον Νικολιά να διανύει το γήπεδο και να βγαίνει σε τετ α τετ με τον Παλαβράκη. Όμως το σουτ του χτύπησε πάνω στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και άλλαξε πορεία.

Στο δεύτερο μέρος, ο Όγκμποε έγραψε το 2-0 από τη λευκή βούλα και πέντε λεπτά αργότερα ο Γιάκος διαμόρφωσα το τελικό 3-0.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Κοτζαμανίδης, Θεοχάρης, Κολομπίνο, Ραμίρεζ (63' Γιάκος), Θ. Παπαγεωργίου, Μπέρτος, Μαυριάς, Αμπούντ Ομάρ, Νικολιάς.

Ηρακλής: Παλαβράκης, Μπαλικτσής, Παπαδπουλος (57' Μασούρας), Μανωλάκης, Α. Παπαστεριανός, Πατράλης, Ναπολιτάνο, Γιουμπιτάνα (46' Τότσκα), Τομάς, Κάκκο, Καρτσαμπάς.

sport24.gr