Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά για την ομάδα του ΓΣΛ και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα και ο Σωτήρης Γκιουλέκας ο οποίος ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες.

Μόνο ο Στέφαν Νίκολιτς υποφέρει από ενοχλήσεις στη μέση χωρίς να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του, ωστόσο θα απέχει λίγες ημέρες από την προπόνηση προκειμένου να αποθεραπευτεί τελείως.

Εξάλλου δεν θα αγωνιστεί στο νέο φιλικό που προγραμματίστηκε για το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στην Καβάλα και ώρα 6 μ.μ.

Ένα δυνατό τεστ για τους παίκτες του Μπουλιάκη που θα βοηθήσει τον Λαρισαίο κόουτς να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς η Καβάλα είναι μια ομάδα που θα βρει ο Γυμναστικός μπροστά του στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. 

Πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων υποδομής του ΓΣΛ για ενημέρωση

Αύριο Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστηρίου του 4ου Γυμνασίου Λάρισας και ώρα 4 το απόγευμα,  η συγκέντρωση των γονέων των παιδιών που θα στελεχώσουν τις ακαδημίες του συλλόγου μας.

Οι ιθύνοντες του Γυμναστικού θα ενημερώσουν τους γονείς για το πρόγραμμα και τις ώρες των προπονήσεων. Στο ίδιο σημείο και την ίδια ώρα καλούνται να βρίσκονται και όσοι γονείς επιθυμούν να εγγράψουν για πρώτη φορά τα παιδιά τους στον σύλλογο. 

Επίσης για νέες εγγραφές και πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα υποδομής του ΓΣΛ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Ηλία Καλόγηρο στο εξής τηλ.: 693 6814741.

Να σημειωθεί ότι την γενική επίβλεψη των ακαδημιών θα έχει ο πρώτος προπονητής της ομάδας μας κ. Θανάσης Μπουλιάκης.