Με τον καλύτερο τρόπο συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Αλέξανδρου Βοσνιάδη στον πάγκο του ΑΟΧ/Κισσαμικού το μεσημέρι της Κυριακής (23/12).
Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, τα «δελφίνια» επικράτησαν εκτός έδρας με 3-0 του Απόλλωνα Λάρισας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής, κατακτώντας τη δεύτερη φετινή νίκη τους.
Έτσι, έφτασαν τους 9 βαθμούς και ατενίζουν πλέον το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία στην προσπάθεια που κάνουν να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις.
Από την άλλη, η ομάδα του Μαρσέλο Τροΐζι παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, δείχνοντας σαφώς επηρεασμένη από τη συντριβή με 0-7 από τη Λαμία, και έχασε έδαφος στη «μάχη» για την πρώτη θέση.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 19’ ευτύχησαν να προηγηθούν όταν ο Ρίσκι εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα του Βρεττού και με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Τα «δελφίνια» είχαν δύο καλές στιγμές με Φαζό (30’) και Αποστολόπουλο (33’) και στο 36’ πέτυχαν και δεύτερο γκολ με προβολή του Ρίσκι. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τους Θεσσαλούς να διαμαρτύρονται για πέναλτι για ανατροπή του Γαρυφαλλόπουλου από τον Καραγεώργη αλλά ο ρέφερι Πουλικίδης είπε «παίζετε».
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός έκανε σωστή διαχείριση του προβαδίσματός του, δεν κινδύνευσε και στο 82’ «κλείδωσε» ουσιαστικά το τρίποντο με τον Ρίσκι να πετυχαίνει το τρίτο προσωπικό του γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
Διαιτητής ήταν ο Πουλικίδης (Δράμας), με βοηθούς τους Κουβαλάκη (Δράμας) και Τσακίρη (Δράμας). Τέταρτος ήταν ο Δραγούσης (Κιλκίς).
Κίτρινες: 38' Σκούπρα, 45+1' Χατζής, 86' Γκίνη - 3’ Αρναρέλλης, 43' Βρεττός
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Κοντοές (31' Γαρυφαλλόπουλος, 68' Καμπέρης), Χατζής, Σουλιώτης, Λουκάο, Καρατάσιος, Πολέτο, Μαρκολίνο, Τασιούλης (80' Γκουντρουμπής).
ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέξανδρος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Σισέ, Καραγεώργης, Τόλι, Φαζός, Γκίνη, Σελινιωτάκης (87' Χαλκιαδάκης), Ρίσκι, Αποστολόπουλος (71' Καραγιάννης), Αρναρέλλης (81' Τεγούσης), Βρεττός.

a-sports.gr