Ο Κεν Μπράουν «κλείνει» το 2020 για την ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory, καθώς παραχώρησε την τελευταία μίνι συνέντευξη της χρονιάς στην επίσημη ιστοσελίδα, στέλνοντας μηνύματα για το 2021, το οποίο ευελπιστεί ότι θα φέρει θετικές εξελίξεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο καλαθοσφαιριστής που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Jūrmala, Norrköping Dolphins, MKS Dąbrowa Górnicza, Donar, Lietuvos Rytas, Κόροιβος Αμαλιάδας, Al Riyadi Beirut, Aurora Basket Jesi, VEF Rīga, Indios de San Francisco de Macorís, Dzūkija, Parma, Nantes, Lietkabelis Panevėžys και Άρη, πλέον βρίσκεται στην πόλη μας, θέλοντας να συμβάλλει στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League.

Η αλήθεια είναι ότι απέναντι στο Μεσολόγγι BAXI τα κατάφερε καλά, ξεχωρίζοντας για την απόδοση του, όμως αυτό δεν αρκεί, αφού εκείνος και οι συμπαίκτες του καλούνται να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να σημειώσουν νίκες που θα ανεβάσουν την ομάδα μας στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι.

Ο Κεν Μπράουν πάντως, νιώθει δημιουργικά στη Λάρισα: «Έχουμε εξαιρετικό ρόστερ και η άποψη μου είναι ότί αξίζουμε τα καλύτερα τη φετινή περίοδο που είναι κάπως ιδιαίτερη λόγω του Covid-19, παρόλο το κακό ξεκίνημα. Οι άνθρωποι της ομάδας αλλά και οι συμπαίκτες μου, με κάνουν να νιώθω ασφαλής, δημιουργικός και ήρεμος, εντός και εκτός γηπέδου».

Για τη συνέχεια με Ηρακλή (εκτός) και Προμηθέα (εντός) σημείωσε: «Θα είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τα παιχνίδια, δεν έχουμε περιθώρια και θα δώσουμε τα πάντα στο παρκέ, όπως σε κάθε αγώνα».

Η άποψη του για το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League: «Η διοργανώτρια αρχή, αλλά και οι ομάδες κάνουν ότι μπορούν για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα δίχως προβλήματα ως το φινάλε του. Γίνεται καλή δουλειά από όλους, σε μία δύσκολη σεζόν σε ολόκληρο τον κόσμο, ας ελπίσουμε πως όλα θα κυλήσουν ομαλά».

Οι προσωπικοί του στόχοι για το 2021: «Οι στόχοι μου είναι συνυφασμένοι με την ομάδα της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory, θέλω να είμαστε καλύτεροι μέρα με την ημέρα».

Πως περνάει τον χρόνο του στο Lockdown; «Προπόνηση και ξεκούραση».

Ποιος είναι ο αγαπημένος του καλαθοσφαιριστής; «Kobe, για πάντα».

Οι ευχές για το 2021: «Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία στην ομάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Η ομάδα μου είναι δυνατή και είμαι σίγουρος πως θα τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».