Aισιόδοξος ότι ο Απόλλων Λάρισας θα μπορέσει να φανεί ανταγωνιστικός στο μπαράζ με τον 13ο της Σούπερ Λίγκας, εφόσον βέβαια βρεθεί σε αυτό, δήλωσε ο Αριάν Μπελά.
Μιλώντας τη Μεγάλη Πέμπτη (25/4) στον ραδιοφωνικό σταθμό Studio E 103 FM των Ιωαννίνων, ο τεχνικός των Θεσσαλών ανέφερε: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ. Σίγουρα η εμπειρία είναι από τη πλευρά της ομάδας της Σούπερ Λίγκας, καθώς η κατηγορία είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω από τη Football League, αλλά εμείς ακόμα δεν έχουμε εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση, θέλουμε ένα βαθμό στο ματς με τον Ηρόδοτο.
Κερδίσαμε τον Πλατανιά μία εξαιρετική ομάδα που επίσης κάνει μία μεγάλη προσπάθεια με τον Γιάννη Τάτση, με τον οποίο είμαστε φίλοι, δεν ήθελα να βρεθούμε αντίπαλοι σε τέτοιο παιχνίδι.
Θα παλέψουμε, δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, ήδη είμαστε πετυχημένοι. Στη φετινή κατηγορία καταφέραμε να είμαστε δεύτεροι απέναντι σε πολύ καλές ομάδες, όπως ο Βόλος, ο Εργοτέλης, ο Πλατανιάς και όμως τα καταφέραμε. Στην μπάλα δεν μπορείς ποτέ να πεις ποτέ, εμείς θα προετοιμαστούμε για ό,τι το καλύτερο».
Ενώ για τη φετινή πορεία των «κυανόλευκων» στη Β' Εθνική, σχολίασε: «Μία μεγάλη προσπάθεια καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, η οποία ξεκίνησε το καλοκαίρι με τον κ. Τροΐζι που έκανε εξαιρετική δουλειά, εγώ πήρα μία ομάδα έτοιμη, βελτιωθήκαμε σε μερικά πράγματα και αυτό βοήθησε και τα παιδιά.
Μην ξεχνάμε ότι όλοι είναι ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών, εκτός των Χατζή, Κουρτεσιώτη και Σκούπρα και καταφέραμε με δουλειά, δουλειά, δουλειά να βελτιωθούμε σε αυτά που υστερούσαμε και να κερδίσουμε τον Πλατανιά και να είμαστε φαβορί για το μπαράζ. Είναι συνολική προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς».

a-sports.gr