Η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Α.Ε.Λ. καλωσορίζει  την αλυσίδα  καταστημάτων  «ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ Κοντοσούβλι»,  χορηγό των εισιτηρίων διαρκείας της για την αγωνιστική σεζόν 2017-2018 στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Η ιστορία της εταιρείας Μαλλιώρας ξεκινά το 1955 από ένα μικρό εξοχικό καφενείο στο χωριό Αγναντερό Καρδίτσας, δημιουργός του ο Αχιλλέας Μαλλιώρας. Το 1975 αναλαμβάνει την «επιχείρηση» ο γιος του Αχιλλέα, Ευάγγελος, ο οποίος αρχίζει να ασχολείται περισσότερο συστηματικά με τα μικρά και μεγάλα μυστικά της δουλειάς. Δίνει έμφαση σε ένα παραδοσιακό έδεσμα της περιοχής: το κοντοσούβλι. Υιοθετώντας πρακτικές από τη μεγάλη γαστριμαργική παράδοση των χωριών της Θεσσαλίας, το κοντοσούβλι άρχισε τότε, σιγά-σιγά, να παρασκευάζεται και να πωλείται στις ψησταριές της περιοχής.

Όπως φανερώνει και το όνομα, πρόκειται για «πέρασμα» μικρών κομματιών κρέατος (διαμέτρου 3,5 εκ. περίπου) σε μικρές-κοντές (περίπου 55 εκ μήκος ) σούβλες, τις οποίες έμπειροι ψήστες γυρίζουν στην ψησταριά με το χέρι. Το ψήσιμο γίνεται σε κάρβουνα, όπως ακριβώς γίνεται ακόμη και σήμερα σε ένα κατάστημα Μαλλιώρας.

Η ποιότητα και η νοστιμιά είναι μοναδική και η ποσότητα χορταστική.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site http://www.mallioras.gr/ και στο Facebook Μαλλιώρας Κοντοσούβλι.