Ακόμα ένα ισόπαλο αποτέλεσμα για τις Γυναίκες της ΑΕΛ αυτήν τη φορά  μέσα στην Καρδίτσα απέναντι στις Ελπίδες.

Η ΑΕΛ που ψάχνει βαθμούς για να ανέβει βαθμολογικά και παλεύει όλα τα  παιχνίδια μέχρι το τέλος, προσπάθησε να πάρει τη νίκη και μπήκε αρκετά  δυνατά στον αγώνα.

Μέχρι το 15' είχε τρεις κλασικές ευκαιρίες και  μάλιστα σε μία από αυτές ο διαιτητής της αναμέτρησης της αρνήθηκε  πέναλτι σε τράβηγμα της Σίμου στην Ογκίτσι. Τ

ο ίδιο επιθετικά  προσπάθησε να παίξει και η ομάδα της Καρδίτσας με την ΑΕΛ όμως να έχει  την κατοχή της μπάλας και να είναι πιο απειλητική και μάλιστα σε μία  περίπτωση κατάφερε να σκοράρει, όμως η Σωτηριάδη υποδείχθηκε σε θέση  οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αρκετά με τις δύο ομάδες πλέον να  δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην άμυνά τους και οι μάχες στον χώρο του  κέντρου να είναι πλέον ο πρωταγωνιστής.

Οι μοναδικές καλές στιγμές και  για τις δύο ομάδες ήτανε κάποιες στημένες φάσεις ενώ η ΑΕΛ είχε και  ένα καλό σουτ εκτός περιοχής της Ογκίτσι που πέρασε λίγο πάνω από το  οριζόντιο δοκάρι. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος αφήνοντας  δυσαρεστημένες και τις δύο ομάδες, με το αποτέλεσμα όμως να κρίνεται  δίκαιο.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος

Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Παυλοπούλου, Σκωτεινιώτη Κ., Σωτηριάδη, Ρήγα,  Σκοτεινιώτη Γ., Αρκουλή, Κόντου, Κατσιάνα, Μούκα, Ογκίτσι
Αλλαγές: Σαΐχ, Σιάχου, Κορδέλα
Στον πάγκο βρέθηκαν: Τσιάρα, Μίσσια, Πάσχου

Αρκετά καλή η διαιτησία της αναμέτρησης, με τα όποια λάθη να κρίνονται  ανθρώπινα.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί τις Ελπίδες Καρδίτσας για την φιλοξενία.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο Αλκαζάρ στις  23/2. Την ερχόμενη Κυριακή στις 16/2 το πρωτάθλημα έχει ρεπό και η  Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου θα κόψει την πίτα της.