Ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα η προπόνηση της ΑΕΛ το Σάββατο ενόψει του αυριανού παιχνιδιού στο ARENA κόντρα στον Παναγιάλειο.

Οι "βυσσινί" θέλουν να χτίσουν ένα νικηφόρο σερί ώστε να αποκτήσουν εκ νέου προβάδισμα στην προσπάθεια ανόδου στη Super League. 

Ο Σέρβος τεχνικός της ΑΕΛ, άφησε εκτός αποστολής τον τιμωρημένο, Κώστα Μπανούση, τους τραυματίες Άγγελο Βέρτζο, Βασίλη Κουτσιανικούλη, Μανώλη Μονιάκη και τον Μανώλη Ροβίθη. Τέλος για αγωνιστικούς λόγους, εκτός αποστολής έμειναν, Μανώλης Νικολακάκης, Αλέξανδρος Ζέρης, Μπάμπης Δαμιανάκης και Δημήτρης Πατσιογέωργος.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός, Ράτκο Ντόστανιτς, είναι οι: Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Σουλιώτης, Κοντοχρήστος, Ρέντζας, Μασούρας, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο, Βαρέλα, Χοτζάλι, Κρητικός, Πάτο, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης, Καπός. 

Από την άλλη, ο υπηρεσιακός τεχνικός του Παναιγιάλειου, Χρήστος Παρασκευόπουλος, επέλεξε 18 παίκτες για την αποστολή του αγώνα, οι οποίοι είναι οι εξής: Αθανασόπουλος, Τσάπαλος, Σανδραβέλης, Ζαχαρόπουλος, Μπουρλάκης, Γκούφας, Μαυρόπουλος, Κρισμάρεβιτς, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Λινάρδος, Κολόκας, Παπαχρήστος, Γκουτσίδης, Στίκας, Ρέλλας, Ζουνίνιο και Σκαρτσίλας.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Φωτιάς, ο Μπαλτιμάς και οι ανέτοιμοι Γκατσέσα, Ρένια.