Να διευρύνει το νικηφόρο σερί εκμεταλλευόμενη παράλληλα την γκέλα του Απόλλωνα Σμύρνης στην Ζάκυνθο θα επιχειρήσει αύριο η ΑΕΛ που έχει μόνο μία απουσία ενόψει του αγώνα στη Λαμία.

O Ράτκο Ντόστανιτς «έκοψε» το Μονιάκη εξαιτίας του τραυματισμού του, ενώ αντίθετα στην αποστολή βρέθηκε ο Βαρέλα. Ο Κρητικός αριστερός μπακ τραυματίστηκε στην προπόνηση και υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και αναμένεται να απουσιάσει για δεκαπέντε μέρες. Έτσι προστέθηκε ακόμα ένα πρόβλημα στην αμυντική γραμμή των «βυσσινί» μετά και την απουσία του Βέρτζου. Παράλληλα ο μόνος αριστερός οπισθοφύλακας που βρίσκεται στην αποστολή είναι ο Κοντοχρήστος που έχει πολλές πιθανότητες να πάρει και θέση βασικού.

Από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, το ταξίδι για τη Λαμία θα κάνει μόνο ο Βαρέλα (δεν αγωνίστηκε στο φιλικό της Τετάρτης), ενώ Δαμιανάκης, Ρέντζας και Ζέρης θα μείνουν πίσω. Τέλος στην αποστολή θα βρεθεί και ο Νικολακάκης με τον Σέρβο τεχνικό να του δείχνει εμπιστοσύνη παρόλο που η πρόθεση της διοίκησης ήταν να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα στις 18:00 στο ΔΑΚ Λαμίας και οι φίλαθλοι της ΑΕΛ θα μπορούν να δουν την ομάδα από τον ΟΤΕ.

Αναλυτικά η αποστολή: Ξενοδόχοβ, Καβουσάκης, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Νικολακάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Βαρέλα, Ουρτάδο, Ροβίθης, Πάτο, Καπός, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης.