Ξεκίνησε από τη Δευτέρα η προπώληση των εισιτηρίων για τα επόμενα δύο παιχνίδια της ΑΕΛ, με Πανελευσινιακό την Τετάρτη για το Κύπελλο και με Ατρόμητο την Κυριακή για το πρωτάθλημα.

Για τον αγώνα του Κυπέλλου θα ισχύσει γενική είσοδος 10€ στο AEL FC ARENA, ενώ οι τιμές με τον Ατρόμητο θα είναι οι κανονικές.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ για μια ακόμη φορά καλεί τους φιλάθλους να σπεύσουν να προαγοράσουν το εισιτήριό τους προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία στα εκδοτήρια του γηπέδου πριν την έναρξη των αγώνων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Δευτέρα 28/11, 5 μ.μ.-9 μ.μ., από τα γραφεία της ΠΑΕ (Κύπρου 72) και για τους δύο αγώνες

Τρίτη 29/11, 10 π.μ.-5 μ.μ., από τα γραφεία της ΠΑΕ και για τους δύο αγώνες

Τετάρτη 30/11, 11 π.μ.-3 μ.μ., ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα εκδοτήρια του AEL FC ARENA και ΜΟΝΟ για τον αγώνα ημέρας του Κυπέλλου

Πέμπτη 01/12, 10 π.μ.-5 μ.μ., από τα γραφεία της ΠΑΕ

Παρασκευή 02/12, 10 π.μ.-9 μ.μ., από τα γραφεια της ΠΑΕ 

Σάββατο 03/12, 10 π.μ.-2 μ.μ., από τα γραφεία της ΠΑΕ 

Κυριακή 04/12, 11 π.μ.-5.15 μ.μ., ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα εκδοτήρια του AEL FC ARENA

Oι τιμές των εισιτηρίων θα έχουν ως εξής:

- Για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος της Τετάρτης θα ισχύσει γενική είσοδος 10€, πλην της Θύρας 18 VVIP, όπου η τιμή θα είναι 30€.

- Για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο:

· ΘΥΡΕΣ 1,2,11,12,13 & 23: 10€

· ΘΥΡΕΣ 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10: 15€

· ΘΥΡΕΣ 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22: 30€

· ΘΥΡΑ 18 VVIP: 50€

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παιδιά ηλικίας έως και 10 ετών, που δεν καταλαμβάνουν αποκλειστική θέση, μπορούν να εισέρχονται δωρεάν.

Διαδικασία εισόδου:

- Για την εξυπηρέτησή σας ενημερώνουμε ότι για αγορά εισιτηρίων ημέρας απαιτείται προφορικά το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και ο ΑΜΚΑ έχοντας στην κατοχή σας την αστυνομική ταυτότητα σε περίπτωση ελέγχου. ΠΡΟΣΟΧΗ στην ορθή διατύπωση του ΑΜΚΑ διότι σε περίπτωση λάθους το σύστημα δεν εκδίδει εισιτήριο. Κάθε άτομο με τα στοιχεία του μπορεί να προμηθευτεί μόνο ένα εισιτήριο, το προσωπικό του. Παρακαλούμε για την όσο πιο έγκαιρη προσέλευση και προαγορά ώστε να αποφύγετε την ταλαιπωρία.

- Είσοδος δικαιούχων εγγεγραμμένων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων από τη Θύρα 1 (νότιο πέταλο), ΑΥΣΤΗΡΑ με ταυτόχρονη επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ΚΑΙ κάρτας δικαιούχου ΣΕ ΙΣΧΥ από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και με ωράριο εισόδου προκειμένου να εξυπηρετηθούν ομαλότερα. Είσοδος καταγεγραμμένων ΑΜΕΑ από την ΠΑΕ ΑΕΛ από την ανατολική και δυτική κερκίδα δωρεάν για το ΑΜΕΑ με επίδειξη επικυρωμένων κρατικών εγγράφων ΣΕ ΙΣΧΥ και με συνοδό δωρεάν μόνο σε περίπτωση κινητικών προβλημάτων του ΑΜΕΑ.

- Οι μαθητές θα εισέρχονται ομαδικά, αφού προηγηθεί συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΕΛ, δωρεάν με τη συνοδεία εκπαιδευτικών. 

- Η αγορά εισιτηρίου διαρκείς και ημέρας συνεπάγεται και αποδοχή των όρων, προϋποθέσεων και κανόνων συμπεριφοράς και συμμόρφωσης φιλάθλων, όπως αυτοί έχουν δημοσιοποιηθεί και επικυρωθεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τη Super League και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αφόρα στους Κανονισμούς Σταδίων. Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της και δύναται να αποβάλλει ή να απαγορεύσει την είσοδο σε οιονδήποτε εκδηλώσει παραβατική συμπεριφορά.