Με επιτυχία τελείωσε το Street Volley που διοργανώθηκε στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας σε συνεργασία της ΕΣΠΕΚΕΛ με τον Δήμο Λαρισαίων, την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και τα αθλητικά σωματεία της πόλης.
Τα αγόρια και τα κορίτσια που συμμετείχαν τόσο από αθλητικούς συλλόγους όσο και από σχολειά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης είχαν την ευκαιρία να δείξουν ένα μέρος από της ικανότητές τους.
Ο χώρος της πλατείας κατακλύστηκε από γονείς κυρίως των αθλητριών που είχαν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν σε κάτι διαφορετικό.
Οι άνθρωποι των αθλητικών σωματείων καθώς και της ΕΣΠΕΚΕΛ με επικεφαλή τον Πρόεδρο της Πατσιαούρα Αστέριο είχαν φροντίσει για όλα τα διαδικαστικά και η διοργάνωση εξελίχθηκε πολύ καλά για πρώτη φορά.
Το παρών στην εν λόγω διοργάνωση έδωσαν ο Δήμαρχος Λαρισαίων Καλογίαννης Απόστολος, ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα Αθλητισμού, Γιώργος Κωσταρόπουλος, ενώ από την πλευρά της ΠΕΠΦΑ ο κ. Τσιτώτας Κωσταντίνος, από  το Δ.Σ. της ΕΣΠΕΚΕΛ o Πρόεδρος Αστέριος Πατσιαούρας και ο Ταμίας Ιωάννης Χρυσόπουλος, από την πλευρά των αθλητικών σωματείων ο προπονητής της Αθλεσης Γκότσης Θωμάς, από την ΕΑΛ ο προπονητής Παπαστεργίου Σωκράτης και η προπονήτρια Ιωάννα Καματσελου, απο την ΑΕΛ οι προπονήτριες Σταυρούλα Καμπουρογιάννη, Ευτυχία Κολοβέτσιου και Χρυσοπούλου Εύα και από τον ΑΟ Σουφλαριών η προπονήτρια Βάσω Πλιάκα