Μετά τις αποκτήσεις των Φιλίποβιτς, Στάνκοβιτς και Γιάκου, η ΑΕΛ θα συνεχίσει τις κινήσεις της με τον νέο προπονητή Γκόρνταν Πέτριτς να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε αυτές.
Η ΑΕΛ έχει πραγματοποιήσει ήδη τρεις μεταγραφές και σίγουρα αυτές δεν θα είναι οι τελευταίες που θα κάνει. Ήδη με τα βυσσινί θα αγωνίζονται την επόμενη χρονιά ο Σέρβος μέσος, Μίλος Φιλίποβιτς, ο συμπατριώτης του αριστερός μπακ-χαφ, Νίκολα Στάνκοβιτς και ο επιθετικός Ευριπίδης Γιάκος (φωτό). Και με τους τρεις υπήρχαν συμφωνίες πριν μήνες.
Όπως αναφέραμε οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν θα είναι οι τελευταίοι που θα αποκτηθούν από την ΑΕΛ. Είναι δεδομένο πως θα γίνουν και άλλες κινήσεις, οι οποίες θα έχουν να κάνουν με τα θέλω του Γκόρνταν Πέτριτς. Ο νέος τεχνικός των Θεσσαλών θα συναντηθεί με τους ανθρώπους της ομάδας και θα παρθούν αποφάσεις για τους μεταγραφικούς στόχους.
Όσον αφορά παίκτες από τον ΠΑΣ όπου έγινε και αναφορά στην ανακοίνωση της απόκτηση του Γιάκου, έχουν γραφτεί ονόματα, αλλά όσο υπάρχουν συμβόλαια δεν πρόκειται η ΑΕΛ να κάνει κίνηση.

gazzeta.gr