Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΛ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββατο, 15:00) για την 23η αγωνιστική της Super League στο AEL FC ARENA. Ο Σάκης Τσιώλης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γεννάδιου Ξενοδόχοβ (τραυματίας) και του Άντονι Φατιόν, ο οποίος είναι τιμωρημένος, ενώ οι Ντοντό και Τικίτο παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών.

Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή βρίσκονται οι Νίκος Γκόλιας και Μίλος Ντέλετιτς που εξέτισαν την ποινή μίας αγωνιστικής λόγω τιμωρίας. 

Απουσίες όμως θα έχει και ο ΠΑΣ. Ο Κριστοφέρ Μαμπουλού τέθηκε νοκ άουτ λόγω θλάσης στον προσαγωγό, ενώ ο Νίκος Καρανίκας βρίσκεται εκτός πλάνων, καθώς δεν μειώθηκε η τιμωρία τριών αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί απ' το Πειθαρχικό Όργανο της Super League.

Αναλυτικά η αποστολή των δύο ομάδων:

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Κουτογλίδης, Φάρκας, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς, Ρέντζας, Μονιάκης, Βαρέλα, Αβραάμ, Μασαλέσα, Γκουλουζάντε, Ικάουνιεκς, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης, Ρέγες, Ναβάρο, Ντέλετιτς, Τσάκο.

Λεβαδειακός: Ακόστα, Κόντε, Γιάκο, Γαρουφαλιά, Κοζορώνη, Κοροβέση, Λίλα, Μιχαήλ, Μπέριο, Μπουκουβάλα, Σκόνδρα, Κούτρη, Ζάιρο, Πασχαλάκη, Περιστερίδη, Ναδάλες, Βιδάλ και Τζημόπουλο.