Την πρώτη της νίκη στα πλέι άουτ της Super League πέτυχε τη Δευτέρα η ΑΕΛ.

Η ομάδα του Γρηγορίου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος, επικράτησε με ανατροπή 3-1 του Βόλου στο AEL FC Arena.

Στο 8ο λεπτό ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων σε μαρκάρισμα του Μάρκοβιτς στον Φεράρι μέσα στην περιοχή.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάντζης, βλέποντας τον Κρίστινσον να αποκρούει την μπάλα, την οποία δεν μπόρεσε να στείλει στα δίχτυα ούτε ο Ζοάο, που πήρε το... ριμπάουντ.

Πάντως η ομάδα της Μαγνησίας βρήκε το γκολ έξι λεπτά αργότερα, όταν ο Τσοκάνης με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στο 38ο λεπτό οι «βυσσινί» έμειναν με 10 παίκτες, μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που είδε ο Γκαζάλ.

Εντούτοις στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρου οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Οικονόμου, το οποίο αξιοποίησε ο Τόρζε, ισοφαρίζοντας σε 1-1 το σκορ.

Μάλιστα σε αυτή τη φάση παρατηρήθηκε ο Οικονόμου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κι έτσι και ο Βόλος συνεχίζει το ματς με 10 παίκτες.

Στο 67ο λεπτό ο Λύρατζης αποβάλλεται κι αυτός με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 9 παίκτες.

Στο 83ο λεπτό ο Τόρζε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς έκανε το 2-1 για την ΑΕΛ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μπούστος διεύρυνε το προβάδισμα της ομάδας του.

ΑΕΛ-Βόλος 3-1

Γκολ: 15' Τσοκάνης (Βόλος), 45+4', 83' Τόρζε (ΑΕΛ), 90+3' Μπούστος (ΑΕΛ)

Κίτρινες: Γκαζάλ (ΑΕΛ), Οικονόμου (Βόλος), Λύρατζης (Βόλος), Μπούστος (ΑΕΛ), Μουνίθ (Βόλος), Τόρζε (ΑΕΛ)

Κόκκινες: 38' Γκαζάλ (ΑΕΛ), 45+4' Οικονόμου (Βόλος), 67' Λύρατζης (Βόλος)

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μουζέκ (76' Φιλίπ), Μάρκοβιτς (53' Ζίζιτς), Μιχαήλ, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς (63' Ηλιάδης), Σετσέροβιτς (76' Μπούστος), Βινίσιου, Γκαζάλ, Τόρζε, Παπάζογλου (63' Ασούμπρε)

Βόλος (Ξηρόφωτος): Μελίσσας, Φεράρι, Οικονόμου, Διαμάντης, Λύρατζης, Μαξ, Τσοκάνης (53' Μπαλογιάννης), Ρούμπεν Ζοάο, Γκουαροτσένα, Τσαούσης (46' Δημόπουλος), Μάντζης (53' Μουνίθ)

zougla.gr