Ιδιαίτερα αισιόδοξοι παρουσιάζονται στην Λάρισα σε ό,τι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας με τον Μπράντον Ρας. Οι ενδείξεις είναι θετικές.

Κι αν η Λάρισα καταφέρει και διατηρήσει στο ρόστερ της τον Ρας, τότε θα έχει ολοκληρώσει μια σπουδαία κίνηση. Διότι ο πολύπειρος Αμερικανός, έκανε τη διαφορά κατά τη σεζόν 2019-2020. Απ’ όταν ήρθε και όσο πρόλαβε να αγωνιστεί στην Basket League. Μετά, λόγω πανδημίας, έπεσαν τα ρολά…

Ο Ρας είχε κατά μέσο όρο 15,6 πόντους- 5 ριμπάουντ ενώ σούταρε με 46,5% στα τρίποντα. Ήταν αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος.

Με τον Τζέρι Σμιθ να θεωρείται παίκτης της Λάρισας και τον Γουίλιαμ Χάτσερ να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία, καταλαβαίνετε ότι με τον Ρας δημιουργείται ένα… τρομερό τρίγωνο. Γεμάτο εμπειρία, ποιότητα και υψηλές παραστάσεις.

Οι Θεσσαλοί συνεχίζουν τις κινήσεις τους και στην ελληνική αγορά. Ο Κώστας Παπαδάκης θα ενσωματωθεί στην ομάδα αργότερα, ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό. Ο Σπύρος Μούρτος και ο Μιχάλης Καμπερίδης επίσης θα πρέπει να θεωρούνται παίκτες της Λάρισας ενώ υπάρχει ενδιαφέρον για τον Θωμά Κώττα.

Όμως τις τελευταίες ημέρες υπήρξε επαναπροσέγγιση στον Γιώργο Τσαλμπούρη. Δεν αποκλείεται, ο νεαρός παίκτης που αγωνίστηκε πέρυσι σε Κολοσσό και ΑΕΚ να πάρει το δρόμο για τη Λάρισα.

Με όλα αυτά τα ονόματα, γίνεται αντιληπτό ότι οι Θεσσαλοί κινούνται σωστά και μεθοδικά και κυρίως δημιουργούν ένα πολύ ισχυρό σύνολο. Αν συνεχίσουν με αυτό το ρυθμό τότε σίγουρα, δεν θα πρέπει να θεωρούμε ως… στόχο την παραμονή, αλλά κάτι πολύ παραπάνω.

Καλή ομάδα, μεγάλο γήπεδο, σταθερή διοίκηση, μεγάλη πόλη… Τα εχέγγυα υπάρχουν.

sportime.gr