Όπως κάθε μεταγραφική περίοδο έτσι και σε αυτή η Λάρισα αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της.

Η διοίκηση του συλλόγου της Σούπερ Λιγκ σχεδιάζει να φέρει νέο «αίμα» στην ομάδα δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση σε ταλέντα που μπορούν να βοηθήσουν και μακροπρόθεσμα τη Λάρισα.

Ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου εξετάζει την ενίσχυση της ομάδας σε αρκετές θέσεις, βάζοντας σε προτεραιότητα αυτές του τερματοφύλακα,  του αριστερό μπακ, του μεσοεπιθετικού και του κεντρικού επιθετικού.

Ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας, ως γνώστης του αθλήματος μιας και δραστηριοποιείται σε αυτόν επί σειρά ετών παρακολουθεί και προσωπικά υποψήφιους στόχους της ομάδας.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν τον τελευταίο καιρό προτεραιότητα για τους «βυσσινί» είναι ο νεαρός αμυντικός μέσος, Αλέξανδρος Μασούρας.

Πρόκειται για έναν 21χρονο αμυντικό μέσο, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στον Καραϊσκάκη Αρτας στη Super League 2 και πραγματοποιεί πολύ καλό ξεκίνημα.

Ο νεαρός Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής βρίσκεται υπό παρακολούθηση, το συμβόλαιό του με τους Αρτινούς εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και αν συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, δεν αποκλείεται να ντυθεί στα «βυσσινί».

pagenews.gr