Στις αρχές της εβδομάδας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της  Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ που σήμανε και την έναρξη της  προετοιμασίας για το νέο πρωτάθλημα.

Παρούσες ήταν οι περισσότερες από τις αθλήτριες του ρόστερ μιας και  απουσίαζαν για διάφορους λόγους ορισμένες από αυτές, οι οποίες και θα  ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες μαζί και με τα νέα αποκτήματα.

Διοίκηση και τεχνικό τιμ ανέλυσαν στις αθλήτριες τους στόχους και τη  φιλοσοφία της ομάδας για τη νέα χρονιά δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην  σκληρή και σοβαρή δουλειά - κάτι άλλωστε που χαρακτηρίζει την ομάδα  όλα αυτά τα χρόνια και το αποδεικνύει με πράξεις - με τις αθλήτριες να  δηλώνουν από την πλευρά τους ότι είναι έτοιμες και πρόθυμες να τα  εφαρμόσουν.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σε χαλαρούς ρυθμούς για λίγες ημέρες  ακόμα και έπειτα αφού γίνουν και όλες οι απαραίτητες εξετάσεις θα  ανέβουν οι ρυθμοί, με τα πρώτα φιλικά να έρχονται στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Στα μεταγραφικά η ομάδα έχει προχωρήσει σε συμφωνία με τρεις πολύ  καλές περιπτώσεις και είναι πολύ κοντά σε ακόμα δύο. Με την ολοκλήρωση  αυτών των δύο περιπτώσεων η ΑΕΛ δεν θα κινηθεί για κάτι επιπλέον πλην  κάποιας εξαιρετικής περίπτωσης που μπορεί να προκύψει.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά την ομάδα των Αμπελοκήπων όπως και προσωπικά  τον διεθνή άσσο Βαγγέλη Μόρα για την ευαισθησία που επέδειξε και  παραχώρησε στην Γυναικεία ομάδα τις εγκαταστάσεις των Αμπελοκήπων για  τις ανάγκες των πρώτων ημερών, δίνοντας έτσι μία προσωρινή λύση στο  μεγάλο αυτό πρόβλημα και αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά με πράξεις  ότι είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει την ΑΕΛ με τον οποιονδήποτε τρόπο.