Αρχίζουν από σήμερα οι εγγραφές για τον 17ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο «ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 και διοργανώνεται από το Δήμο Λαρισαίων, το Δήμο Τυρνάβου και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ με την στήριξη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, του ΣΥΒΑΣ Λάρισας,  του ΣΔΥ Ν. Λάρισας, ΠΕΠΦΑ Ν. Λάρισας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαζικού Αθλητισμού-    Υπεραποστάσεων.

Πρόκειται για πιστοποιημένο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου, σύμφωνα με τους κανονισμούς και τις προδιαγραφές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και της IAAF

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης πέραν του Ημιμαραθωνίου Τύρναβος – Λάρισα θα πραγματοποιηθεί και αγώνας 5 χιλιομέτρων.

Οι διαδρομές των δυο αγώνων είναι οι εξής:

1)    ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ –ΛΑΡΙΣΑ
Η εκκίνηση θα δοθεί στην κεντρική πλατεία Τυρνάβου  και ο τερματισμός θα γίνει στο Αρχαίο θέατρο Λάρισας. (Τύρναβος, Αγ. Σοφία, Γιάννουλη, κυκλικός κόμβος ΕΑΚΛ, κυκλικός κόμβος Ν. Σμύρνης, Γεωργιάδου, κόμβος Αγ. Αχίλλειου, Βενιζέλου, Αρχαίο Θέατρο).

2)    ΑΓΩΝΑΣ 5.000μ
Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνει στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. (Αρχαίο Θέατρο, Βενιζέλου, Πεζογέφυρα Πηνειού, Κηποθέατρο, Αγ. Αικατερίνη, Πεζόδρομος κοίτης Πηνειού, Γέφυρα ΔΕΥΑΛ, πεζόδρομος κοίτης Πηνειού, Καλλιθέας, Βενιζέλου, Αρχαίο Θέατρο Λάρισας).

Οι αιτήσεις για τις δηλώσεις συμμετοχής,  θα βρίσκονται στις ιστοσελίδες του αγώνα www.larissa-dimos.gr και segas-thessalias.gr στην καρτέλα

Εγγραφές, στα γραφεία του αθλητικού τμήματος του Δήμου Λαρισαίων  (ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ) και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας (Παναγούλη 2, 3ος όροφος).

Μετά την έγκυρη εγγραφή θα αποστέλλεται απαντητικό email από την διοργανώτρια αρχή, για κάθε αίτηση συμμετοχής που έχει αποσταλεί ηλεκτρονικά Για όσους καταθέσουν χειρόγραφη αίτηση που έχει συμπληρωθεί το email θα αποστέλλεται ηλεκτρονική απάντηση.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την προκήρυξη του αγώνα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από τη σελίδα του Δήμου Λαρισαίων.

http://www.larissa-dimos.gr/el/enimerosi/ekdiloseis/6935-17os-imimarathonios-dromou-tyrnavos-larisa-kai-agonas-dromou-5-xlm-kyriaki-08-12-2019