Ξεκίνησε χθες την προετοιμασία της, η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, ενόψει της έναρξης της νέας Super League 2 των 18 ομάδων,

Στο γήπεδο Φιλιππούπολης πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και κατόπιν η επίσημη "πρώτη" των "κυανόλευκων" της Λάρισας, ωστόσο το ρόστερ θα ολοκληρωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, αφού στο γήπεδο βρέθηκε περίπου το 65% των παικτών που μπορεί να υπολογίζει για φέτος, ο τεχνικός κ. Γιάννης Μάγγος, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του (Τσακμακίδη, Κυριακούλη, Τσιρβούλη) "ρίχτηκαν" στην δουλειά της δημιουργίας του νέου Απόλλωαν Λάρισας.

Σαφώς ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν στην προπόνηση, ήταν υψηλός (26 άτομα) όμως σε αυτούς συμπεριλαμβάνονταν παίκτες της Κ-19 του λαρισινού συγκροτήματος καθώς και παίκτες υπό δοκιμήν.

Τις επόμενες ημέρες σιγά-σιγά θα ολοκληρωθεί το ρόστερ του Απόλλωνα με την προσθήκη 7-8 έμπειρων παικτών, όπως τόνισαν και οι άνθρωποι της διοίκησης.

Στο γήπεδο βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Παναγιώτης Μαντζανάς καθώς επίσης και σύσσωμο το ΔΣ αυτής.

Στις δηλώσεις που έκανε ο κ. Μαντζανάς στα ΜΜΕ (πριν είχε μιλήσει στα αποδυτήρια στους παίκτες για το καλωσόρισμα ενόψει της νέας χρονιάς) τόνισε:

«Θέλω να ευχηθώ σε όλο το κόσμο υγεία. Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες αλλά και την ομάδα μας να έχουν μια χρονιά γεμάτη υγεία τόσο αυτοί όσο και οι οικογένειες τους.

Πολύ γρήγορα να φύγει αυτή η πανδημία που μας απασχολεί το τελευταίο 8μηνο και να είναι όλα καλά. Εμείς θεωρούμε πως μια ακόμη χρονιά θα παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, συνέχεια και απόρροια των τελευταίων ετών στα οποία είμαστε μέσα στη πρώτη 5άδα. Το ίδιο θέλουμε να πετύχουμε και φέτος, να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το εάν η ομάδα του Απόλλωνα θα αγωνισθεί στο ARENA σχολίασε, ότι «έχουμε κάνει μια κουβέντα με τον κ. Τσακμακίδη. Από εκεί και πέρα δεν έχει αποφασισθεί κάτι και δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο στην παρούσα φάση».

- Ιδιαίτερα ευδιάθετος παρουσιάσθηκε και ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ και νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Αντώνης Τσαγκάλης, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Στόχος της ομάδας φέτος είναι να κάνουμε μια νέα αρχή σύμφωνα με αυτά που έχουμε μάθει και έχουμε μεγαλώσει ως άνθρωποι και ως Λαρισαίοι. Θέλουμε λοιπόν μια ομάδα η οποία θα βασίζεται στα νιάτα της πόλης μας. Θα στηρίζεται σε αυτά και θα τα αναδεικνύει.

Εμείς θα θεωρήσουμε πως αυτήν η χρονιά θα είναι επιτυχημένη εάν κάνουμε μια πορεία που θα αξίζει στη πόλη της Λάρισας και εάν καταφέρουμε και βγάλουμε και κάποια παιδιά από αυτά που παίζουν για χρόνια στις συνοικίες της πόλης.

Να διακριθούν και να προχωρήσουν και λίγο παραπέρα. Εννοείται πως εάν μπορέσουμε να κάνουμε και την υπέρβαση θα είναι κάτι το οποίο θα μας χαροποιήσει και ιδιαίτερα.

Αλλά όπως όλοι οι συμπολίτες μας, έτσι και εμείς, έχουμε μάθει να προχωράμε βήμα – βήμα, να μην πετάμε στα ουράνια και όλον τον χρόνο να χαρούμε όμορφο ποδόσφαιρο που θα τον παίζουν τα δικά μας παιδιά. Εύχομαι σε όλους υγεία και να μας έχετε εμπιστοσύνη. Θα σας κάνουμε να χαρείτε πολύ φέτος».

- Οι προπονήσεις του Απόλλωνα θα είναι από την Πέμπτη (27/08) πρωινές, το Σαββατοκύριακο οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις, ενώ την άλλη εβδομάδα η λαρισινή ομάδα θα μεταβεί στο Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.