Η νέα σεζόν θα βρεί εκ νέου την Λάρισα Bread Factory στην Basket League και ήδη στην θεσσαλική πόλη έχουν... σηκώσει μανίκια ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Λίνος Γαβριήλ «σκανάρει» την αγορά για τις καλύτερες δυνατές λύσεις, ώστε να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό, αλλά και ποιοτικό σύνολο.

Στο πλαίσιο αυτό οι Θεσσαλοί κοιτάζουν κάθε ποιοτική περίπτωση ελεύθερου παίκτη, που να διαθέτει παράλληλα και εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα. Και μία τέτοια είναι και ο Ουίλιαμ Χάτσερ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA, οι Λαρισαίοι όχι απλώς έχουν ψηλά στη λίστα τους το όνομά του, αλλά φρόντισαν να μετουσιώσουν το ενδιαφέρον τους σε κρούση προς την πλευρά του παίκτη, εκφράζοντας το ενδιαφέρον τους για την ερχόμενη σεζόν.

Ο Χάτσερ είναι free agent και η περίπτωσή του μόνο απλή δεν είναι. Πρόκειται για έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά και ιδιαιτέρως... αλμυρό κασέ.

Την ίδια στιγμή και ο Άρης έχει ψηλά στη λίστα του τον Αμερικανό, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Σάββα Καμπερίδη για τη νέα σεζόν.

Την περασμένη σεζόν ο Αμερικανός γκαρντ φόρεσε τη φανέλα του Περιστερίου και σε 20 παιχνίδια μέτρησε 9,6 πόντους, 1,6 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ κατά μέσο όρο, αποτελώντας μια σταθερή πηγή σκοραρίσματος για την ομάδα των δυτικών προαστίων.

sdna.gr