Δεν πρόκειται να απολύσει τον Άγγελο Αναστασιάδη μετά την ήττα στα Γιάννενα ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε: 

«Για τον Άγγελο έχω εκπληκτική άποψη. Υπάρχουν διαφωνίες. Παίζουμε πολύ επιθετικά πάντα με κίνδυνο να διασυρθούμε. Η ΑΕΛ δεν αλλάζει προπονητή με ένα άσχημο αποτέλεσμα. Ήθελα πολύ τον Τσιώλη, αλλά μου είπε θέλω τον γιο μου τεχνικό διευθυντή θέλω εκείνον, τον άλλον. Είναι ένα καταπληκτικό παιδί, αλλά θυσιάστηκε από ένα οικογενειακό περιβάλλον. ‘Ήθελε να τους αλλάξουμε όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για τις αλλαγές στην απόδοση της ομάδας, τόνισε: «Έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα ως ομάδα. Από τα παιδιά που παίζουν της ΑΕΛ, σήμερα 3-4 έχουν εμπειρία Σούπερ Λιγκ. Έχουμε προπονητή έμπειρο, απλά είναι το κοντράστ στα μεγάλα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.  Ενώ με Κέρκυρα και ΠΑΣ είχαμε άλλο πρόσωπο. Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο και καλό προπονητή. Στο παιχνίδι στα Γιάννινα είναι η φιλοσοφία του Αναστασιάδη που είναι ότι παίζουμε όπου πάμε επιθετικά. Αν μας καθίσει το παιχνίδι καλώς, αλλιώς. Δεν κλείνεται πίσω. Συνεχίζουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο και δίνουμε χώρο και μπορεί να διασυρθείς. Πρέπει να το διαχειριστείς γιατί δεν είμαστε συνηθισμένοι σε διασυρμούς.

Είδαμε στη Βέροια τι έγινε χθες. Καταρρέει στο τελευταίο 20 λεπτο λόγω της ηλικίας των παικτών του ΠΑΟ. Έπρεπε να αλλάξει τον Μπεργκ να αφήσει μόνο τον ξεκούραστο Ιμπάρμπο. Αύριο συμπληρώνονται 30 χρόνια από το θάνατο του Μπλιώνα. Συναντήθηκα τυχαία με τον Ιβάν Σαββίδη έχουμε μια πολύ υψηλή εκτίμηση γι’ αυτόν και για τον Μάκη Γκαγκάτση. Έχουμε ζητήσει ενός λεπτού σιγή. Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε ένα εκκλησάκι για τον Μπλιώνα. Δε θέλουμε να μένουν σκιές. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα συμπαθής ομάδα. Αυτός που είχε κάνει με τον Μπλιώνα δεν ήταν άνθρωπος Είναι αρρώστια αυτό».