Ο Απόλλων Λάρισας γνώρισε εντός έδρας ήττα (0-3) από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό κι ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας, Μαρσέλο Τροΐζι, άφησε αιχμές για τον Αλέξη Κούγια. Όπως υποστήριξε χαρακτηριστικά: "Εγώ έχω δουλέψει στην ΑΕΛ και ξέρουν πώς είναι εκεί μέσα η κατάσταση".
Με δήλωσή του στην επίσημη σελίδα των "βυσσινί", ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι τα δύο τελευταία ματς του Απόλλωνα Λάρισας - ήττα 0-7 από τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας και ήττα 0-3 από τον ΑΟΧ/Κισσαμικός για τη Football League - ήταν στημένα κι εξαπέλυσε επίθεση κατά του τεχνικού του και πρώην της Κ20 των "βυσσινί".
Τον χαρακτήρισε "αρχιλαμόγιο" και τόνισε πως εάν "πατήσει το πόδι του σε αγώνα της ΑΕΛ θα πέσουν φάπες".
Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ:
"Έμαθα μετά το τελευταίο στημένο του Απόλλωνα Λάρισας κατά τη γνώμη μου (το δεύτερο κατά τη γνώμη μου μέσα σε μια βδομάδα- καλά κέρδη, χωρίς βεβαίως να έχουν καμιά ευθύνη οι τίμιες ομάδες Λαμία και Κισσαμικός) αυτό το αρχιλαμόγιο ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, που τον έδιωξαν από την Καλλιθέα μέσα σε ένα μήνα και που τον προσλάβαμε για την U20 γιατί μας παρακαλούσε κλαίγοντας, τόλμησε και έκανε και δηλώσεις που αφορούν εμένα και την ΑΕΛ.
Η απάντηση μου είναι η εξής:
Βεβαίως ξέρει ο ίδιος και το περιβάλλον του Απόλλωνα Λάρισας πολύ καλά τι γίνεται μέσα στην ΑΕΛ. Αυτούς, που μόνο να σκεφτουν ότι μπορούν να στήσουν παιχνίδια ακόμη στις U20 ομάδες, τους παίρνουμε είδηση και τους διώχνουμε μέσα σε λίγες μέρες.
Και μία προειδοποίηση σε αυτό το αρχιλαμόγιο και σε αυτούς που πέρυσι είχαν 15 στημένους αγώνες και ξεφτιλίζουν τη Λάρισα διεθνώς, γιατί τα παιχνίδια εκεί παίζονται: Μην τολμήσει κανείς από αυτούς του Απόλλωνα και ειδικά αυτό το αρχιλαμόγιο και πατήσουν το πόδι τους σε αγώνα της ΑΕΛ, γιατί θα πέσουν και φάπες.
Είμαι περίεργος να δω φέτος στο τέλος του πρωταθλήματος, αν η ομάδα φτάσει στο τέλος και δεν τους πιάσουν, γιατί το πράγμα έχει παραβρωμίσει, πόσοι αγώνες του Απόλλωνα από την Sportradar θα έχουν χαρακτηριστεί ύποπτοι για στήσιμο.
Πέρυσι ήταν οι μισοί..."