Λαλίστατος είναι αυτό το χρονικό διάστημα ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ είναι σε κόντρα με τον Κυριάκο Θωμαΐδη και έχει δεσμευτεί να του απαντάει καθημερινά σε ό,τι γράφει ο δεύτερος.

Οι τοποθετήσεις του γνωστού ποινικολόγου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι διαρκείς.

Την Τετάρτη (22/4) προχώρησε σε μία ακόμη δήλωση-απάντηση ξεκαθαρίζοντας πως κάθε ομάδα του ήταν οικονομικά εντάξει.

Ωστόσο, αναφέρθηκε και σε μία διάκριση που κάνει στις πληρωμές.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κούγιας: «Προς Σαγόνια:

Πριν από λίγο μου έστειλαν τις τελευταίες αναρτήσεις σου, που αντί να απαντήσεις έστω και μία λέξη για αυτά τα πολύ σοβαρά που σου γράφω, όπου αναφέρεις, λες και έχουν κανένα ενδιαφέρον αυτά, στα όσα έχει αναφέρει για εμένα ο, όπως τον αναφέρεις, γνωστός δικηγόρος αθλητικού δικαίου και ο συνταξιούχος φοιτητής της Ιατρικής της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ περί μελλουσών προσφυγών από τους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές μου και περί ξενοδοχείων, όπου διαμένει η ΑΕΛ και θα σου απαντήσω λέξη προς λέξη:

Αναδημοσίευε εσύ αυτά που σου λέει ο δικηγόρος του αθλητικού δικαίου με το άπλυτο ίδιο πουκάμισο και άπλυτη ίδια γραβάτα εδώ και 20 χρόνια, που δεν τον πλησιάζεις στα 2 μέτρα γιατί μυρίζει και που δεν θυμάμαι τελευταία να έχει κάποιον πελάτη, εκτός αν αναλαμβάνει υποθέσεις δωρεάν, όπως με έχουν πληροφορήσει, άκουγε και δημοσίευε αυτά που σου λέει ο άλλος ο συνταξιούχος φοιτητής της Ιατρικής από τη Λάρισα (τα ίδια έλεγε για όλους τους ιδιοκτήτες της ΑΕΛ εδώ και 15 χρόνια) και μετά κάλεσε τους στα δικαστήρια ως μάρτυρες υπερασπίσεως και να τους ζητήσεις να σου πληρώσουν αυτοί τις καταδικαστικές ποινές και τις αποζημιώσεις.

Εγώ 40 χρόνια απλήρωτο δεν έχω αφήσει κανέναν ποδοσφαιριστή που έπαιζε στις ομάδες μου και άξιζε να πληρώνεται.

Αν βρεις έστω και έναν που δεν τον πλήρωσα μέχρι πενηνταράκι να μου τον φέρεις.

Απλήρωτους αφήνω αυτούς που με έπιασαν οι μάνατζερ τους κορόιδο όταν υπέγραψα συμβόλαιο μαζί τους.

Αυτούς, επειδή δεν θέλουν να λύσουν τα συμβόλαια τους και κάθονται στη Λάρισα να πίνουν καφέ, τους αφήνω απλήρωτους για να απαλλαγώ από αυτούς μπας και κάνουν προσφυγή και να τους πληρώσω το μισό συμβόλαιο τους της επόμενης χρονιάς και να ξεκουμπιστούν από τη Λάρισα, αντί να τους έχω να κάθονται 3 χρόνια στη Λάρισα και να προκαλούν τους έντιμους συμπαίκτες τους.

Όσο για το ξενοδοχείο που αναφέρεις, μακάρι να είχαμε ένα αξιοπρεπές ξενοδοχείο στη Λάρισα που να είχε διαθέσιμα δωμάτια για μια ομάδα επιπέδου ΑΕΛ, αφού τα 2 ξενοδοχεία Imperial και Divani που θα μπορούσαμε να μένουμε, είναι συνήθως κλεισμένα από συνέδρια και στο ξενοδοχείο δυστυχώς που μέναμε οι κατσαρίδες περπατούσαν στα κεφάλια των παικτών μας όταν κοιμόντουσαν.

Για να γνωρίζεις το ξενοδοχείο Thessalikon Grand που μένουμε απέχει μισή ώρα από τη Λάρισα, έχει διπλή τιμή από αυτό που μέναμε και είναι πεντάστερο.

Εγώ περιμένω καμία απάντηση για τα σοβαρά, αυτά που ενδιαφέρουν τους Εισαγγελείς και τη Δικαιοσύνη και όχι τις κατινιές σαν τις κουτσομπόλες της γειτονιάς που αναρτάς.

Υ.Γ. 1 Να ξέρεις ότι εγώ προτιμώ να δυσκολεύομαι να πληρώσω τους παίκτες μου, γιατί αυτές τις δυνατότητες έχω, αλλά έχω υπερήφανες και ανεξάρτητες ομάδες 40 χρόνια, και να είμαι πραγματικός ιδιοκτήτης, από το να υποδύομαι τον ιδιοκτήτη, όπως οι παλιοί ιδιοκτήτες της Ξάνθης και τα χρήματα να έρχονται από τον πραγματικό ιδιοκτήτη χωρίς εγώ να βάζω ούτε ένα ευρώ και να θεωρούμαι σοβαρή ΠΑΕ που δεν έχει προσφυγές.

40 χρόνια καμία ομάδα μου δεν πτώχευσε και πάντοτε όλες είχαν ευρωπαϊκή αδειοδότηση παρά το άγριο κυνηγητό και τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πρόστιμα και την παντελή έλλειψη εσόδων είτε από τηλεοπτικά συμβόλαια είτε από χορηγούς.

Υ.Γ.2 Σε παρακαλώ γράψε το όνομα και το μέσον που έκανε τη δήλωση ο δικηγόρος του αθλητικού δικαίου, γιατί δεν γνωρίζω τι είπε ακριβώς και δεν θέλω να κάνω λάθος».

sportime.gr