Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ και προσκάλεσε την οικογένεια Σαββίδη στο γήπεδο, ενώ αναφέρθηκε ακόμα στις εκλογές της Λίγκας και στην πιθανή υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Metropolis":

Για το παιχνίδι ΑΕΛ – ΠΑΟΚ:

«Ένα φανταστικό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες θα θέλουν την νίκη. Ο εν δυνάμει πρωταθλητής ΠΑΟΚ και η Λάρισα, η οποία βάζει δύσκολα στους μεγάλους. Να έρθει όλη η οικογένεια του Σαββίδη εάν θέλει. Ο Σαββίδης θα είναι εκτός Ελλάδος. Οι υπόλοιποι δεν ξέρω τι θα κάνουν. Στη διάθεση τους είναι οι σουίτες μας. Εάν είναι επίλεκτα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθούν. Έχω μια άριστη σχέση με τον Ιβάν. Ήταν απλά ένα διάλειμμα το συμβάν με τον Ελ Καντουρί. Όλα έχουν λυθεί. Του είπα όποτε θέλει το γήπεδο μου, είναι γήπεδο του. Η σουίτα μου είναι σουίτα του. Δεν μιλήσαμε καθόλου για το παιχνίδι, αλλά γενικά για τα προβλήματα του ποδοσφαίρου».

Για τις εκλογές της Λίγκας:

«Δεν θέλω να υποτιμήσουμε άλλο την Super League. Πιστεύω ότι ένας από τους πραγματικούς ιδιοκτήτες των ομάδων θα πρέπει να είναι πρόεδροςμ γιατί δεν μπορούν έμμισθοι υπάλληλοι να παίρνουν στις πλάτες τους την Λίγκα».

Για την πιθανή υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση για την προεδρία της Super League:

«Το παιδί αυτό το αγαπώ γιατί το ξέρω από τότε που γεννήθηκε. Είναι αξιόλογος και είναι ένα εξαιρετικό στέλεχος. Για τον Ιβάν Σαββίδη είναι εύρημα για τον ίδιο και μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα του ΠΑΟΚ».

novasports.gr