Την Τρίτη με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ επισήμανε πως επιβάλει ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στην ΑΕΛ, μέχρι να ξοφλήσει τον Θοδωρή Τριποτσέρη. Μια ποινή που όμως τόνισε στο gazzetta,gr, ο ιδιοκτήτης των Θεσσαλών, Αλέξης Κούγιας δεν θα ισχύσει, καθώς η συγκεκριμένη οφειλή έχει τακτοποιηθεί.

Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» αναφέρθηκε και στο θέμα του γηπέδου, τονίζοντας πως δεν μπορεί να γίνεται είδηση μια οφειλή 18.000 ευρώ, όταν για το AEL FC ARENA δίνει κάθε χρόνο 400.000, την στιγμή που ο Βόλος θα παίζει στο Πανθεσσαλικό μόλις με 30.000.

Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας μας ανέφερε τα εξής:

«Μου κάνει εντύπωση πως αναδεικνύουν σαν σπουδαίο θέμα για την ΑΕΛ την οφειλή 18.000 σε Τριποτσέρη τα οποία τα δικαιούται βέβαια παρότι δεν έπαιξε ούτε ένα παιχνίδι.

Όταν γνωρίζουν πως η ΑΕΛ μόνο για να παίζει στο AEL FC ARENA πληρώνει 400.000 και ο Βόλος για το Πανθεσσαλικό 30.000.

Ποσό που θα μπορούσαμε και εμείς να πληρώναμε αν δηλώναμε ως έδρα το Πανθεσσαλικό, αλλά από σεβασμό στην ιστορία της ομάδας και στους οπαδούς μας και λόγω της υποσχέσεως που έδωσα εγώ όταν αγόρασα τις μετοχές πως θα παίζουμε πάντα στο γήπεδο που φέρει και το όνομα της ομάδας, έχω αυτή την οικονομική αιμορραγία που μου στερεί τουλάχιστον 3 μεταγραφές των 150.000.

Αντί να αναδεικνύουν αυτό το γεγονός, αναδεικνύουν τέτοιες ειδήσεις, λες και ΑΕΛ έχει αντιμετωπίσει προβλήματα αδειοδότησης, απαγόρευσης μεταγραφών και αφαίρεσης βαθμών.

Όταν έχουν αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό. Η διαφορά με τον Τριποτσέρη έχει τακτοποιηθεί και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών».