Τις προηγούμενες μέρες η Λάρισα Bread Factory έδωσε έμφαση στον ελληνικό κορμό για τη νέα σεζόν.

Οι Θεσσαλοί κατάφεραν να κάνουν δικούς τους τους Κώστα Παπαδάκη (δανεικός από τον Παναθηναϊκό), Μιχάλη Καμπερίδη, Σπύρο Μούρτο, Θωμά Κώττα, ενώ κράτησαν στις τάξεις τους και τον Αναστάσιο Σπυρόπουλο για μία ακόμα σεζόν.

Πλέον η ομάδα του Λίνου Γαβριήλ... φορτσάρει για να ολοκληρώσει το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν. Οι Τζέρι Σμιθ και Μπράντον Ρας είναι δύο από τους έξι ξένους που θα φορέσουν τη φανέλα της ομάδας, με το σαφάρι να συνεχίζεται.

Οι θεσσαλοί αναζητούν έναν παίκτη για την ενίσχυση της θέσης των φόργουορντ και τον έχουν εντοπίσει στο πρόσωπο του Τζέιμς Ουέμπ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA, ο 27χρονος φόργουορντ από την Τζόρτζια, ύψους 2,06μ είναι από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει εδώ και αρκετό καιρό στην ομάδα.

Ο Γαβριήλ έχει... κυκλώσει το όνομα του Ουέμπ και μάλιστα οι πληροφοριες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε καλό δρόμο προκειμένου να υπάρξει deal ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ουέμπ είναι απόφοιτος του Boise State, ενώ έχει περάσει και από το ΝΒΑ, φορώντας τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς για 10 αγώνες κατά τη διάρκεια της σεζόν 2017-18, όταν και είχε υπογράψει two-way contract με την ομάδα της Νέας Υόρκης. Παράλληλα, τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε στη Γερμανία, για λογαριασμό της Βόννης, ενώ την επόμενη σεζόν βρέθηκε στις HPA.

Στην G-League ο Ουέμπ αγωνίστηκε για λογαριασμό των Iowa Wolves, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, καθώς μέτρησε 13,8 πόντους και 8,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Στα 27 του χρόνια διαθέτει εμπειρία από Ευρώπη, ενώ τα αθλητικά προσόντα του είναι αυτά που έκαναν «κλικ» στον Κύπριο προπονητή.

sdna.gr