Οι «μαυραετοί» φιλοξένησαν την Κυριακή (21/1) τον Απόλλωνα Λάρισας, έχοντας στον πάγκο τους ως υπηρεσιακό κόουτς τον Νίκο Ιωσηφίδη, του παραχώρησαν ισοπαλία (2-2) και βλέπουν το έργο της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα να δυσκολεύει εξαιρετικά.
Αντίθετα, οι Θεσσαλοί παρουσίασαν για τρίτο σερί ματς πολύ καλή εικόνα και δικαιώθηκαν, παίρνοντας βαθμό σε μία θεωρητικά δύσκολη έδρα.
Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» με το… καλημέρα τους Δραμινούς. Στο 4’ ο Μαυριάς έκανε τη σέντρα, ο Σιώπης τροφοδότησε λανθαμσένα τον Καρακατσάνη και εκείνος από κοντά έγραψε το 0-1.
Ωστόσο, η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεσα καθώς στο 7’ ο Κάσες με σουτ νίκησε τον Παϊτέρη, γράφοντας το 1-1.
Η Δόξα Δράμας πίεσε από το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και αφού είχε δύο καλές στιγμές με Ματσούκα και Κουσκουνά ευτύχησε να κάνει την ανατροπή.
Στο 61’ ο Γουνδουλάκης έδωσε την ασίστ στον Κουσκουνά και εκείνος με σουτ έκανε το 2-1.
Η χαρά των γηπεδούχων όμως κράτησε μόλις δύο λεπτά καθώς στο 63’ ο Ιβανίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μένκα, ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Στα υπόλοιπα λεπτά δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση με το 2-2 να μένει μέχρι το φινάλε.
Διαιτητής ήταν ο Δραγούσης (Κιλκίς), με βοηθούς τους Γούτα και Μανανδρή αμφότερους από το Σύνδεσμο Χαλκιδικής.
Κίτρινες: 88’ Μπαϊκαρά - 23’ Χατζής, 69’ Καρακατσάνης, 79’ Αγρόδημος, 85’ Τσιλούλης
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Ιωσηφίδης): Μένκα, Σιώπης (87’ Μαρκόπουλος), Πεταυράκης, Όστοϊτς, Γκότοβος, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης (79’ Λίτσκας), Κάσες (58’ Τσούτσης), Μπαϊκαρά, Ματσούκας, Κουσκουνάς.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Αγρόδημος, Χατζής, Μαυρίας (64’ Κανούλας), Τσιλούλης, Καρακατσάνης (70’ Συράκος), Ιβανίδης (83’ Γ. Ανδρέου).

a-sports.gr