Δεν πάνε καλά τα πράγματα ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Αλέξανδρο Νικολιά, όπως προκύπτει από ανακοίνωση των Θεσσαλών την Πέμπτη (29/7).

Βάσει αυτής γίνεται γνωστό ότι ο 27χρονος μέσος κλήθηκε σε απολογία γιατί δεν έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία στο Καρπενήσι, παρά το ότι έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τους «βυσσινί».

Ως δανεικός από τον Ολυμπιακό αγωνίζεται στην ΑΕΛ ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα, για τον οποίο αναφέρεται ότι θα τιμωρηθεί με πρόστιμο που θα ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.

Αναλυτικά: «Σε απολογία κλήθηκε από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ ο Αλέξανδρος Νικολιάς, γιατί ενώ έχει συμβόλαιο με την ΑΕΛ έως τις 30/6/2022, εντελώς παράνομα, δεν έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα στο Καρπενήσι, όπου η ΑΕΛ από την Δευτέρα βρίσκεται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Επειδή κάποιοι διακινούν ψευδείς ειδήσεις περί του ότι ο Νικολιάς δεν θα είναι την τρέχουσα σεζόν στο ρόστερ της ΑΕΛ, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι και στο ρόστερ της ΑΕΛ θα είναι και με πρόστιμο το οποίο θα ξεπερνά τις 10.000€ θα τιμωρηθεί και δεν θα αποφύγει και την προετοιμασία όπως έκανε την προηγούμενη σεζόν παρουσιάζοντας καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος συνεχείς τραυματισμούς».

a-sports.gr