Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε η ΑΕΛ στην Κέρκυρα γνωρίζοντας την ήττα από την τοπική ομάδα με 2-0 και μένοντας έτσι χωρίς νίκη τους πρώτους δύο αγώνες της Super League.

Η ΑΕΛ δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο παρουσιάζοντας σοβαρά προβλήματα στην ανάπτυξη και την παραγωγή φάσεων, με συνέπεια η μπάλα να μην φτάνει εύκολα στον "φουνταριστό" Ναζλίδη. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι με κορυφαίο τον Ντουάλα και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη.

Το αποτέλεσμα και κυρίως η εμφάνιση, καθώς η ΑΕΛ ήταν "αγνώριστη" σε σύγκριση με το πως έπαιξε στην πρεμιέρα κόντρα στον Ηρακλή, έχει δημιουργήσει προβληματισμό στον Άγγελο Αναστασιάδη, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, δεδομένου ότι ακολουθεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό.

Ο αγώνας

Η Κέρκυρα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι παίρνοντας τον έλεγχό του, με τους παίκτες της ΑΕΛ να κάνουν λάθη και να μην μπορούν να επιτεθούν.

Το γκολ δεν άργησε να έρθει για την Κέρκυρα, όταν στο 24' ο Τουράμ έκανε εξαιρετική κίνηση από τα αριστερά, δίνοντας στον Ντουαλά. Ο Αφρικανός με δύο προσπάθειες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Καβουσάκη.

Η ΑΕΛ έχασε δύο ευκαιρίες, αλλά στην αντεπίθεση δέχθηκε πάλι γκολ. 

Στο 39ο λεπτό πάλι ο Ντουαλά έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Ζορμπά ο οποίος σέντραρε στον Επστάιν. Ο Γερμανός με καταπληκτική κίνηση έφυγε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ και με ψύχραιμο σουτ έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άγγελος Αναστασιάδης άλλαξε το σύστημα σε 3-5-2 σε μία προσπάθεια να παίξει καλύτερα η ΑΕΛ, ωστόσο η αλλαγή δεν απέδωσε. Η ΑΕΛ δεν έβγαζε φάσεις, με αποτέλεσμα αργότερα να το αλλάξει πάλι σε 4-2-3-1.

Η Κέρκυρα διαχειρίστηκε το αποτέλεσμα και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Γκομές, Ντιμιτρόβσκι, Βενέτης, Ντιόγκο, Σιόντης, Ντουαλά, Γεωργίου, Επστάιν, Ζορμπάς, Τουράμ

ΑΕΛ: Καβουσάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κοντόρ, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ντελετιτς, Βαρέλα, Αβραάμ, Ναζλίδης