Η αποστολή της KAE Λάρισα Bread Factory αναχώρησε σήμερα από Θεσσαλονίκη με προορισμό τη Ρόδο, εκεί όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι (5/12) με τον τοπικό Κολοσσό για την έκτη (6η) αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας Ρόδου (17:00 - ΕΡΤFLIX - EΡΤSPORTS).

Οι παίκτες του Λίνου Γαβριήλ αναμένεται να δοκιμαστούν για άλλη μία φορά εκτός έδρας και μάλιστα ύστερα από αρκετό καιρό απραξίας, αφού έχουν να πατήσουν παρκέ από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (31/10) στο ΟΑΚΑ, όταν δοκιμάζονταν για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League.

Το ηθικό όλων βρίσκεται στα ύψη, διότι μπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενώ θα ταξιδέψουν στο νησί του νότιου Αιγαίου με άδειο απουσιολόγιο.

Στα αγωνιστικά, οι καλαθοσφαιριστές στις προπονήσεις της Πέμπτης (3/12) έδειξαν διάθεση και εργάστηκαν κυρίως στα θέματα της τακτικής, έχοντας ως στόχο την αντιμετώπιση του παιχνιδιού που θα συναντήσουν από την αντίπαλη ομάδα, η οποία έχει αγωνιστικό ρυθμό και ισχυρή έδρα, παρά την απουσία του κόσμου από τις κερκίδες.

Η αποστολή της ομάδας: Μούρτος, Καμπερίδης, Κώττας, Παπαδάκης, Σπυρόπουλος, Μόσιαλος, Goodwin, Brown, Rush, Smith, Webb, Καμάρας, Τσιούλκας.

Το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής:

5/12:

17:00 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΕΡΤ3)
17:00 Άρης - Προμηθέας (ΕΡΤFLIX - EΡΤSPORTS)
17:00 Κολοσσός - KAE Λάρισα Bread Factory (ΕΡΤFLIX - EΡΤSPORTS)
17:00 Χαρίλαος Τρικούπης - Ηρακλής (ΕΡΤFLIX - EΡΤSPORTS)
19:30 Περιστέρι - Λαύριο (ΕΡΤ3)

6/12:

17:00 Ιωνικός - Παναθηναικός (ΕΡΤ3).