Με μεγάλη αγωνία αναμένουν στην ΚΑΕ Λάρισα, ο πρόεδρος Θόδωρος Ριζούλης και οι συνεργάτες του την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τον έλεγχο του φακέλου τους, αναφορικά με το Μετοχικό κεφάλαιο, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του ONSPORTS.

Συγκεκριμένα, η ΕΕΑ συνεδρίασε και μελέτησε τον φάκελο της Θεσσαλικής ομάδας, γιατί δεν είχε καταβληθεί σωστά το Μετοχικό κεφάλαιο! Αυτό σημαίνει ότι δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες προθεσμίες που προβλέπονταν για την καταβολή ολόκληρου του ποσού των 216.000 ευρώ.

Κατά την εξέταση του φακέλου της Λάρισας, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού διαπίστωσε ότι ναι μεν έγινε η καταβολή του Μετοχικού κεφαλαίου, αλλά δεν έγινε με τον σωστό τρόπο και στον σωστό χρόνο!

Για τον λόγο αυτό θα συντάξει σχετική έκθεση, όπως συνέβη και σε άλλες περιπτώσεις, την οποία θα διαβιβάσει στον ΕΣΑΚΕ, για να παρθούν οι αποφάσεις.

Βάση νόμου πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση, που δικαιολογημένα ανησυχεί τους ανθρώπους της Λάρισας, όμως υπάρχει η αισιοδοξία ότι δεν θα προκύψει τελικά πρόβλημα, ποντάροντας στο γεγονός ότι τα χρήματα έστω και με καθυστέρηση τοποθετήθηκαν στον ειδικό λογαριασμό που αφορά το Μετοχικό κεφάλαιο, προκειμένου να πάρουν το «Ο.Κ.» για να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα.

Η Λάρισα είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο με μια διοίκηση που δεν αρέσκεται να αφήνει εκκρεμότητες και αυτός είναι ένας πρόσθετος λόγος για να έρθει σύντομα μια απόφαση από την ΕΕΑ που θα τους καθησυχάσει, ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.

onsports.gr