«Λαβωμένη» επέστρεψε από την Αθήνα η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» δεν έχασαν μόνο τους βαθμούς από τον Πανιώνιο, αλλά και δύο παίκτες, αυξάνοντας έτσι τα προβλήματα κόντρα στο επόμενο πολύ καθοριστικό παιχνίδι για την παραμονή στη Super League, το προσεχές Σάββατο κόντρα στον Παναιτωλικό στο AEL FC ARENA.

Οι νέες απουσίες είναι ο Αγκάνοβιτς που με την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στη Νέα Σμύρνη τιμωρήθηκε αυτόματα για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου, και ο Μασαλέσα, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας. Η κατάσταση του Νοτιοαφρικανού θα εκτιμηθεί εντός της εβδομάδας χωρίς να αποκλείεται να προλάβει εν τέλει το παιχνίδι του Σαββάτου, αν και προς το παρόν παραμένει δύσκολο.

Από αυτό πιθανότατα θα λείψουν ακόμα οι Τικίτο, Ντοντό, Ρέντζας, Γεννάδιος Ξενοδόχοβ, Κουτσιανικούλης και Αβραάμ.

Οι δύο πρώτοι είναι σίγουρα νοκ-άουτ, ενώ η συμμετοχή των υπολοίπων θα εξαρτηθεί από τις προπονήσεις της εβδομάδας που ακολουθεί. Παρά τις απουσίες, όμως, ο Σάκης Τσιώλης πρέπει να βελτιώσει άμεσα την απόδοση των παικτών, οι οποίοι για ένα ακόμα ματς εκτός έδρας ήταν απογοητευτικοί και εξακολουθούν να κινδυνεύουν με υποβιβασμό.