Ο Εργοτέλης επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας και σκαρφάλωσε στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2.

Με αυτή τη νίκη η κρητική ομάδα έπιασε τους Λεβαδειακό και Καραϊσκάκη στην 3η και 4η θέση με 28 βαθμούς, με την ομάδα της Λάρισας να παραμένει και αυτή στην πρώτη εξάδα με 27 πόντους.

Ο Εργοτέλης έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί στο 13' με τον Άτεφ, ο οποίος αστόχησε σε κενό τέρμα. Ωστόσο στο 37' ο Έφορντ με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος ο Εργοτέλης κυρίως προσπάθησε να συντηρήσει το υπέρ του 1-0, αν και στο 74' θα μπορούσε να είχε βρει και ένα δεύτερο γκολ αλλά ο Ροβίθης δεν κατάφερε να σουτάρει μετά το γύρισμα του Άτεφ. Οι Κρητικοί θα μπορούσαν να πετύχουν κι ένα δεύτερο γκολ αλλά στην προσπάθεια του Μπαράτα στο 93' η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι!

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Προβυδάκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Πέιος, Τσέλιος, Μπουτσάκης (61′ Μπαράτα), Κοιλιάρας (80′ Μπότε), Άτεφ, Ροβίθης (85' Κατσούρρι), Έφορντ.

Απόλλων Λάρισας (Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Σιφναίος, Τασιούλης (65′ Μπαστακός), Μπρέμπος (46′ Γκουστάβο), Καρρίκι, Καρατάσιος, Λίταινας (80′ Νύκταρης), Νούσιος.

gazzeta.g