Παρότι βρέθηκε να προηγείται στο σκορ ο Απόλλων Λάρισας δεν τα κατάφερε στα Τρίκαλα και ηττήθηκε με σκορ 3-1 για το πρωτάθλημα της Football League.
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και στο 16΄ κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ, χάρη σε τέρμα του Τσιλούλη. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου ανέβασε την απόδοση της, και στο 37΄ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με κεφαλιά του Ζγκούρι, αποτέλεσμα το οποίο έμελε να είναι και το τελικό του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο ΑΟΤ μπήκε πιο αποφασισμένος στο παιχνίδι, και στο 65΄ κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ χάρη στην εκτέλεση φάουλ του Τόμιτς.  Μετά το γκολ αυτό οι Θεσσαλοί ενέτειναν τις προσπάθειες τους, προκειμένου να πετύχουν ακόμα ένα γκολ, κάτι το οποίο έγινε στο 72΄με το πλασέ του Τόμιτς. Στο 86΄ τα Τρίκαλα έφτασαν κοντά στο να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους, η κεφαλιά όμως του Καπού σταμάτησε στο δοκάρι του τέρματος του Φιρινίδη, με το υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το τέλος του αγώνα.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Τζόκιτς, Γροντής, Τόμιτς (86' Χιντζίδης), Ντίνας (77' Μπουντόπουλος), Μίλιεβιτς (34' Ζγκούρι), Καπός.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σκούπρας (87' Ιορδανίδης), Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου, Χατζής, Αγρόδημος (73' Σουλίδης), Μαυριάς (64' Μαυριάς), Σαχινίδης, Τσιλούλης.

(*) φωτό αρχείου