Σε ένα... τρελό ματς με τρελό αέρα στα Πηγάδια, ο Φοσέ σκόραρε δύο φορές σε λιγότερο από 2', γύρισε το παιχνίδι και η Ξάνθη που βρέθηκε πίσω στο σκορ από την ΑΕΛ, πήρε τη νίκη με 2-1.

Ο ρυθμός στην αναμέτρηση ήταν ιδιαίτερα γρήγορος, ωστόσο οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να δημιουργήσουν καλές στιγμές λόγω του δυνατού αέρα στα Πηγάδια και ουσιαστικά η εικόνα βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος με το… καλησπέρα.

Πρώτα ο Τζουρίτσκοβιτς δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Κρίστινσον, ενώ δύο λεπτά αργότερα (54′), ο Κάτσε δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να δώσει προβάδισμα στην ΑΕΛ, αφού το σουτ του ήταν αδύναμο.

Τελικά, οι «βυσσινί» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ δέκα λεπτά αργότερα με τον Ουάρντα να βγάζει σέντρα και τον Μιλοσάβλιεβιτς με προβολή να γράφει το 0-1.

Ωστόσο, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έβγαλε αντίδραση με τον… παροπλισμένο μέχρι να έρθει ο Έλληνας τεχνικός, στράικερ, Φοσέ.

Ο Γάλλος στην… αναμπουμπούλα της άμυνας της ΑΕΛ εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και ισοφάρισε στο 67′, ενώ ένα λεπτό αργότερα με καταπληκτικό βολ-πλανέ από τη σέντρα του Στάρτζεον διαμόρφωσε το τελικό 2-1, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για φάουλ του Κασάδο στον Μπούστος στη φάση του 1-1.

Ξάνθη (Παράσχος): Αμπάντ, Στάρτζεον, Εντουάρντο (62′ Μπαριέντος) Κοβάτσεβιτς, Τζουρίτσκοβιτς (70′ Σόσα), Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Καμαρά, Φοσέ (92′ Φασίδης)

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντάουντα, Μόρας, Καρανίκας, Κάτσε (72′ Νούνιτς), Μπουστός, Φατιόν (59′ Σετσέροβιτς), Στάνκοβιτς (80′ Μπάλλας).

fws.gr