Με ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Λαμία στο AEL FC ARENA τελείωσε η σεζόν για την ΑΕΛ. Οι βυσσινί φέτος παρέμειναν στην κατηγορία χωρίς να κινδυνεύσουν ιδιαίτερα, ενώ είχαν πολύ επιτυχημένη πορεία στο Κύπελλο Ελλάδος, όπου έχασαν την πρόκριση στον τελικό από το γκολ της ΑΕΚ στις καθυστερήσεις.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο ήταν το τελευταίο παιχνίδι των Ναζλίδη και Περόνε με τη φανέλα της ΑΕΛ, καθώς οι δύο επιθετικοί αποχωρούν από την ομάδα.

Ο αγώνας

Στο τελευταίο ματς της περιόδου ο Σωτήρης Αντωνίου συνέχισε να εμπιστεύεται το αγαπημένο του 3-5-2, με τον Θεοδωρόπουλο κάτω από τα δοκάρια, Γιοβάνοβιτς, Μόρα και Γκόικοβιτς μπροστά του, Μασούρα, Άντονι, Μλαντένοβιτς, Αγκάνοβιτς και Μιλοσάβλιεβιτς στη μεσαία γραμμή και τους Ντέλετιτς, Ναζλίδη στην επίθεση.

Και ενώ η ΑΕΛ δημιουργούσε έστω και σποραδικά τις καλές στιγμές, η Λαμία ήταν αυτή που σκόραρε μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τον Τσούκαλο, εκμεταλλευόμενη την κακή αμυντική λειτουργία της ΑΕΛ.

Όμως οι «βυσσινί» δεν το έβαλαν κάτω και τρία λεπτά  αργότερα ο Περόνε έδωσε στον Λεοζίνιο και αυτός με τη σειρά του «σέρβιρε» στον Ντέλετιτς που από πολύ καλή θέση έφερε το ματς στα ίσα, κάνοντας το 1-1.

Διαιτητής: Θανάσης Σέζος (Κιλκίς)

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος (67’ Σουλούκος), Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Μόρας, Γκόικοβιτς, Μλαντένοβιτς, Άντονι, Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης (72’ Περόνε), Αγκάνοβιτς (59’ Αγκάνοβιτς), Ντέλετιτς

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελισσάς, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης (41’ Πριντέτα), Ασίγκμπα, Όμο, Μπουλούλης, Ακόστα (88’ Μπούτνικ), Πίτι, Βάντερσον (46’ Τσούκαλος)